Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Talijanska zvijezda o Modriću: 'Idol. Fenomen koji me cijeli život inspirira'

Fagioli Modrić
Foto: Instagram screenshot
1/3
25.06.2024.
u 16:45

Hrvatska reprezentacija je doživjela velik šok protiv Italije, što se vidjelo prema razočaranim licima igrača nakon utakmice. Prolazak ovisi o rezultatima čak četiri utakmice

Reprezentacije Hrvatske i Italije bez pobjednika (1:1) su odigrale utakmicu trećega kola grupne faze Europskog prvenstva u Njemačkoj. Hrvatsku je u vodstvo doveo Luka Modrić u 55. minuti, a šokantan pogodak Mattije Zaccagnija za izjednačenje pao je u 98. minuti susreta. Time su vatreni ostali na dva boda i moraju se poklopiti rezultati četiri utakmice kako bi ušli u osminu finala u društvu četiri najbolje trećeplasirane momčadi. S druge strane, Talijani će u idućoj utakmici igrati protiv Švicarske.

Jedan od talijanskih aduta je Nicolo Fagioli. Nogometaš Juventusa je u igru ušao u 81. minuti kada je njegovoj momčadi gorjelo pod petama. Mladi veznjak je u listopadu prošle godine dobio sedam mjeseci zabrane igranja zbog klađenja na nogometne utakmice, na teren se vratio tek u posljednja dva prvenstvena kola u dresu Juventusa, te nastupio u dvije pripremne utakmice Italije uoči Eura.

GALERIJA Razočarenje, tuga i utješni zagrljaji. Fotografije pričaju sve emocije s terena nakon utakmice s Italijom

Fagioli Modrić
1/15

Fagioli je nakon posljednjeg sudačkog zvižduka razmijenio dres s hrvatskim kapetanom. Dan kasnije oglasio se objavom na Instagramu. O Luki Modriću napisao je: "Idol. Fenomen koji me od malih nogu inspirirao. Primjer na terenu i izvan njega. Bila mi je čast dobiti tvoj dres."

Hrvatska reprezentacija je doživjela velik šok protiv Italije, što se vidjelo prema razočaranim licima igrača nakon utakmice. Prolazak ovisi o rezultatima čak četiri utakmice, a najprije o sudbini Slovenije koja trenutno zauzima treće mjesto u skupini D, kao i Srbije koja ga se nada preuzeti. Uz to, moraju se poklopiti rezultati utakmica između Portugala i Gruzije te Turske i Slovačke.

VIDEO Navijači Hrvatske razvili najveću zastavu u Leipzigu: Dugačka je čak 107 metara

 

 

Komentara 1

ŽŠ
Željko_štimac24
19:58 25.06.2024.

Ajmo Via croatia nazad doma dovoljno ste osramotili sebe i druge Via Croatia Home

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije