Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM ZA VATRENE

Talijanski heroj ljut nakon poraza: Ovo ćemo iskoristiti da se motiviramo za nastavak

Euro 2024 - Spain v Italy
Foto: LEON KUEGELER/REUTERS
1/4
21.06.2024.
u 03:00

Nogometna prezentacija Italije je izgubila od Španjolske. Premda je to na papiru dobro za Hrvatsku, Talijani znaju da im sada bodovi trebaju ako žele osigurati prolazak, a motivirani azzurri su opasni azzurri

Bili su puno jači od nas i zasluženo su pobijedili, kazao je nakon što je Španjolska pobijedila Italiju (1-0) talijanski izbornik Luciano Spalletti. Španjolska je slavila s 1-0 autogolom Riccarda Calafiorija (55) i plasirala se u osminu finala EURA kao pobjednik skupine B.

“Kada smo imali 3-4 svježija igrača u nastavku, uspjeli smo ostati intenzivniji, uzimali smo više visokih lopti i stvarali situacije koje su nas mogle dovesti do remija. Ali bili su puno jači od nas i zasluženo su pobijedili", kazao je Luciano Spalletti.

GALERIJA Pašalić nakon utakmice skinuo dres i odmah potrčao prema tribinama, pogledajte što je napravio

Euro 2024 - Spain v Italy
1/7

Talijanski vratar Gianluigi Donnarumma bio je ljut nakon poraza. "Jako sam ljut jer su nas Španjolci nadigrali. Nadam se da možemo ovo iskoristiti da se motiviramo za sljedeće utakmice, naša je sudbina još uvijek u našim rukama."

Španjolsko krilo Nico Williams bio je igrač utamice. "Jako sam sretan. Utakmica je išla dobro za nas, a naša momčad je radila kao životinje. Pokazali smo i protiv Hrvatske da želimo i možemo napraviti nešto veliko, a sada smo sigurni u to. Znali smo da će to biti vrlo teško, Italija je sjajna momčad"

VIDEO Albanac Hrvatima nije želio pokloniti svoju kapu uoči utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije