PO NJEMU NEMAMO ŠANSI

ANKETA Tek deseto mjesto?! Slavni novinar stavio Srbiju ispred Hrvatske po pitanju favorita za Euro

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
09.06.2024.
u 12:29

Podsjetimo, Hrvatska na turniru prvu utakmicu igra u subotu protiv Španjolske, a preostali protivnici su nam Albanija i Italija. Osim nabrojanih reprezentacija, Romano je ispred Hrvatske stavio i Španjolsku, Portugal, Italiju, Nizozemsku i Dansku

Slavni talijanski novinar Fabrizio Romano polako ulazi u "svoje" doba godine. Stručnjak za nogometne transfere posebno je klikan, čitan i citiran u ljetnom i zimskom razdoblju, kada su na snazi prijelazni rokovi za nogometaše. Nema dvojbe. čeka ga ludo ljeto i ove godine, a onaj najjači transfer možda je već i odrađen. Naime, madridski Real prije nekoliko je dana objavio da će idućih pet sezona njihov dres nositi francuski dragulj Kylian Mbappe.

Upravo će Mbappe biti jedan od predvodnika aktualnih svjetskih doprvaka na Euru koje u petak počinje u Njemačkoj. Romano je dao svoja predviđanja za favorite na Euru, a zanimljivo je da je Hrvatsku stavio tek na deseto mjesto. Ispred nas su, već klasično, Englezi, Francuzi, domaćini Nijemci, ali i - Srbi. 

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
1/38

Romano je Srbiju stavio na deveto, a Hrvatsku na deseto mjesto. Podsjetimo, Hrvatska na turniru prvu utakmicu igra u subotu protiv Španjolske, a preostali protivnici su nam Albanija i Italija. Osim nabrojanih reprezentacija, Romano je ispred Hrvatske stavio i Španjolsku, Portugal, Italiju, Nizozemsku i Dansku.

Favoriti za naslov na Euru prema Fabriziju Romanu:
1. Engleska
2. Francuska
3. Njemačka
4. Španjolska
5. Portugal
6. Italija
7. Nizozemska
8. Danska
9. Srbija
10. Hrvatska

Komentara 18

BP
Besposlen pop
16:54 09.06.2024.

Za nas nisam siguran, ali genocidaši će ispasti već u skupini

JA
JapaRuda
16:37 09.06.2024.

Opet hartija o smrdiji

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
16:40 09.06.2024.

Od ovog "slavnog" smo se načitali svega i svačega. No gotovo nikada nije bilo kasnije točno i istinito što je on pisao. Valjda mu je to i donjelu tu nečuvenu slavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije