Hajduk

Tomasov korak do odlaska u Makabi iz Haife za milijun eura

'Split.19.07.2011. Utakmica 1 kola HNL u Poljudu izmedju HNK Hajduka i S.D.D-Sibenika. Marin Tomasov strijelac drugog gola za Hajduk. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
14.01.2012.
u 23:10

Izraelci su Hajduku ponudili milijun eura odštete, koja se između bijelih i Tomasova dijeli u omjeru 60:40.

Marin Tomasov na korak je od odlaska u izraelski Makabi iz Haife, u kojem već igra njegov bivši suigrač iz Hajduka Jurica Buljat. Izraelci su Hajduku ponudili milijun eura odštete, koja se između bijelih i Tomasova dijeli u omjeru 60:40. Tomasov bi po sezoni trebao primati oko 300 tisuća eura.

S obzirom na to da će Zadranin na ljeto biti slobodan igrač, posao s Makabijem za Hajduk je kao iz snova. No, glavnu riječ ima Reno Sinovčić, koji se brine o Tomasovu. Čeka se njegov pristanak, a on je, prije konačne odluke, uzeo time-out do utorka. Nada se Sinovčić da će možda za njegova pulena stići još izdašnija ponuda.

Komentara 11

MA
Mamlaz
02:43 15.01.2012.

Milju eura za igrača kojem će (VRLO) skoro moći ponuditi ugovor bez odštete i oni čekaju? Bože spasi nas od gladi, rata i... Hrvata!

MA
Mamlaz
02:44 15.01.2012.

S ovakvim financijskim biserima nije n i čudo da nam je gospodarstvo u totalnoj banani. Izgleda da ni HDZ ipak nije za sve kriv... dovoljna je kolektivna glupost.

ED
europski dinamo
23:24 14.01.2012.

Koja sprdnja od kluba daje igracu 40% transfera. Samo je jedan Mamic na ovim prostorima,ostali samo trpaju lovu zato su nam klubovi tragicni.Svi mogu prekopirati kaj Dinamo radi,ali onda ne bi bilo muljaze na transferima. Ha ha ha 40%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije