U 15. minuti

Torcida u znak podrške Boysima napustila Maksimir

Torcida
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
04.12.2013.
u 19:42

Navijači bijelih s istoka su skandirali protiv Zdravka Mamića, a onda se nakon četvrt sata igre svojevoljno pokupili sa stadiona.

Torcida se na utakmici četvrtfinala kupa između Dinama i Hajduka na Maksimiru zadržala samo 15 minuta. Navijači bijelih s istoka su skandirali protiv Zdravka Mamića, a onda su se nakon četvrt sata igre svojevoljno pokupili sa stadiona.

Na taj su se način solidarizirali s Bad Blue Boysima koji uopće nisu bili na utakmici zbog, kako kažu, masovnog privođenja istaknutijih članova.

>> Hajduk ponižen: Dinamo na Maksimiru slavio sa 5:0!

Komentara 11

OM
omer
20:32 04.12.2013.

Zar i mamić ima svoju udbu i privodi istaknute vođe BBB, i navijaće dinama, pa ovaj puta su mu navijaći i jedni i drugi pokazali da nemože baš provoditi svoju samovolju kako hoće,mislim da je situacija zrela da mamića maknu njegovi za sva vremena iz nogometa i sporta.

Avatar Ponosangay
Ponosangay
21:14 04.12.2013.

Torcida i Boysi ako se vi ne udružite ovi šerifi će nam nogomet uništiti! Molim vas kao boga dragog nastavite tako!

Avatar RUN.FAST.RUN.FAR
RUN.FAST.RUN.FAR
22:09 04.12.2013.

ovak slično je bilo i 90'...kad su srbi vladali Hrvatima....ups.....kao i danas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije