u mariboru

Torpedo iz KHL-a prvi test medvjeda

Medveščak trening
Sanjin Strukic/PIXSELL
05.08.2013.
u 22:28

Nakon nekoliko treninga u Zagrebu, trener French momčad vodi na uigravanje u Sloveniju, Austriju i Švicarsku

Novi Medveščak debitirat će u utorak od 18 sati u Mariboru, gdje prvu prijateljsku utakmicu u tamošnjoj Ledenoj dvorani Tabor igra protiv ruskog Torpeda, kluba iz KHL-a. Utakmica je otvorena za gledatelje, svi su igrači zdravi i spremni, a jedino se još treba priključiti bivši NHL branič Kurtis Foster.

Novi trener Mark French iz Kanade na raspolaganju za ovu sezonu ima 27 novih igrača te samo pet onih koji su igrali prošle sezone. U Zagrebu je održao nekoliko treninga na ledu, a upravo ga u Sloveniji čekaju prave pripreme.

U sljedećih će 11 dana trenirati i igrati u Mariboru, nakon Torpeda slijedit će dvije utakmice protiv Olimpije (četvrtak i nedjelja, 8. i 11. kolovoza) te protiv Vitjaza (subota, 17. kolovoza.).

Nakon toga odlaze na pripremni susret u Linz (nedjelja, 18. kolovoza), te u Švicarsku na turnir Bascia gdje će snage odmjeriti sa Sary-Arkom, Ambrijom i Metalurgom. Posljednju prijateljsku igrat će kod Graz 99\'ersa (petak, 30. kolovoza).

KHL otvaraju u Domu sportova (petak, 6. rujna) kada im stiže CSKA iz Moskve, a do tada bi se nakon devet utakmica već trebali dobro uigrati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije