Marijo Možnik, predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza

U Dubrovniku primopredaja vlasti, a uskoro i svjetski kongres

Osijek: Konferencija uo?i po?etka 9. Svjetskog kupa u gimnastici
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
15.04.2022.
u 20:58

Hrvatski gimnastički savez želi organizirati i Svjetski kongres FIG-a 2024., također u Dubrovniku

Pred Hrvatskim gimnastičkim savezom intenzivno je razdoblje organizacije niza velikih događanja, a što nas to sve čeka u tjednima koja slijede, otkrio je nam je Marijo Možnik, predsjednik HGS-a Marijo Možnik.

– Hrvatski gimnastički savez dobio je veliku čast, ali i veliku odgovornost da bude domaćin organizaciji važnih sastanaka Svjetske gimnastičke federacije (FIG) od 23. do 29. svibnja u Dubrovniku. To su ponajprije sastanci Vijeća, zatim Izvršnog odbora te Predsjedništva FIG-a. Osim toga, na prijedlog predsjednika FIG-a, Morinarija Watanabea, dogovoreno je da se u Dubrovniku održi i ceremonija primopredaje vlasti. S obzirom na to da je krajem prošle godine bio Izborni kongres FIG-a, pa su se ljudi u određenim tijelima izmijenili, ta će se ceremonija prvi put na ovaj način održati izvan sjedišta FIG-a u Lausannei i odabran je upravo Dubrovnik – ponosno je rekao Možnik.

Hrvatski gimnastički savez želi organizirati i Svjetski kongres FIG-a 2024., također u Dubrovniku.

>> Vrsaljko 'poludio' u tunelu:

Ključne riječi

Komentara 1

MI
miki17
22:19 15.04.2022.

Ni rijeci o kaznjavanju Zalgirisa od strane Evrolige zbog transparenta na bojama ukrajinske zastave? A do juce ste navijali za izbacivanje Crvene Zvezde iz Evrolige jer su igraci odbili mijesati politiku i sport?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije