Preokret u sapunici

Udarac za Modrićev transfer? Kaka ostaje u Realu

'kaka1'
''
31.07.2012.
u 11:34

Modrićev je transfer, tvrdi španjolski As, odgođen dok se Tottenham ne vrati s američke turneje

Kako sada stvari stoje, Kaka će biti igrač madridskoga Reala i u sljedećoj sezoni! Za brazilskog nogometaša Real nije dobio zadovoljavajuću ponudu, a pustit će ga jedino u slučaju da do 31. kolovoza netko "iskrca" 25-30 milijuna eura za njega.

– Kaka je i dalje igrač prve momčadi, trenira s nama, putuje, a možda će biti tu i iduće sezone. Nemam ništa protiv, on nam može samo pomoći – istaknuo je trener Reala Jose Mourinho, koji ipak nije propustio dodati:

– Ali, nije se promijenilo ni to da ga čeka klupa.

Španjolski list As navodi kako su postojala tri kluba koja su htjela Kaku, PSG-u više nije zanimljiv, New York Red Bullse odbio je sam igrač jer liga nije dovoljno kvalitetna, a Milan je odustao zbog – poreza. U Italiji je porez na igrače 52 posto, u odnosu na španjolskih 22 posto. Pa dok njegova neto plaća od 9 milijuna eura godišnje Real stoji oko 11 milijuna, Milan bi morao platiti 18 milijuna, a to si crveno-crni ne mogu priuštiti.

Za Modrića, pak, piše da je transfer odgođen dok se Tottenham ne vrati s američke turneje, dakle za još dva, tri dana.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
11:49 31.07.2012.

Ostanak Luke u Tottenhamu bit će veliki udarac za kućni budžet i ego obitelji Modrić. Molimo da uplatite donacije na račun naših ubogih i zanemarenih nogometaša sa bolesnim ambicijama. Pomozite im ako Boga znate jer oni ne znaju što čine.

PA
papicdu1
12:01 31.07.2012.

modriću je totenham plafon kluba ,koliko god glavonja potplaćuje šatro novinare da kure vatru ništa od toga ,već sad pomalo spinaju oko malog kovačića kak je svemirski talent ikaj ti ga ja znam a takvih levata ima na svakom srednjoškolskom igralištu

JA
JackRussell
12:19 31.07.2012.

I šta sam govorio neki dan? The Sun koji je najveći "izvor" ovih smiješnih novina, isto je prije nešto više od mjesec dana na naslovnicu stavio naslov da je Modrić prodan u Man Utd. Smiješne novine, još smiješniji narod što vjeruje u njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije