Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMISIJA

VIDEO Večernjakovi novinari: Naši igrači vole pritisak, to mi daje optimizam za pobjedu protiv Italije

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Luka stanzl/PIXSELL
20.06.2024.
u 12:15

Novinari Večernjeg lista Hrvoje Delač, Edi Džindo i Željko Janković analzirat će utakmicu s Albancima i što vatreni mogu napraviti dalje.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je samo 2:2 protiv Albanije u Hamburgu, ispustili smo važna dva boda u posljednjim trenucima, sada moramo pobijediti Italiju kako išli dalje na Euru. Novinari Večernjeg lista Hrvoje Delač, Edi Džindo i Željko Janković analzirat će utakmicu s Albancima i što vatreni mogu napraviti dalje. 

- Kritiziranje u analizama je dozvoljeno, ali pljuvanju tu nema mjesta. I puno većim državama poput Brazila i Španjolske se dogodilo da dugo nemaju medalju, a imaju puno veći bazen od nas. Mi smo osvojili dvije medalje u šest godina i to je velika stvar - rekao je Edi Džindo. 

- Ne smijemo pljuvati naše senatore poput Modrića i Brozovića. Može se dogoditi da je Brozović u slabijoj formi, ali onda ga može zamijeniti Luka Sučić koji je talent svjetskog nogometa. Vjerujem da će Dalić sve to prepoznati i posložiti. Također, nadam se pobjedi protiv Italije - rekao je Hrvoje Delač. 

- Bilo je razumljivo imati prodorne bekove protiv Albanije, ali onda možda nije trebao igrati Petković jer nam to ne odgovara prema sustavu igre, ali daleko od toga da Bruno nije dobar igrač. 

VEZANI ČLANCI:

- Igra nam je tako spora i statična, Kramarić je puno puta dolazio po loptu i pokušao s lažnjacima, ali nitko ga nije pratio i tražio loptu. Svi stoje i nitko ne ulazi u međuprostore, zezali smo se da idemo u rukometno prebrojavanje. Tako se ne može probiti dupli blok, a to se znalo da Albanija ima - smatra Delač.

- Treba pohvaliti da se protiv Albanije dosta toga promijenilo sa Sučićem i Pašalićem, to je dobra stvar koja nam može dati optimizam u budućnosti - rekao je Džindo. 

- Hrvatska kao da voli da ih svi otpišu, pa da onda pokaže mentalnu snagu i svima pokaže te napravi veliki rezultat. Dalićeva Hrvatska se puno puta vraćala na svjetskim prvenstva te na zadnjem Euru. Naši igrači vole igrati pod takvim pritiskom pa mi to daje optimizam da ćemo dobiti Italiju i 97 posto smo unutra - nadodaje Delač.

GALERIJA

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/13

Komentara 1

MI
miliša
12:00 20.06.2024.

Naravno da imamo širinu, samo neka Broz ostane van, Majer van, Šutalo van, Modriću ili poluvrijeme ili zadnjih 30tak minuta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije