KAKAV PEH

Vida ozlijedio gležanj na treningu, upitan za Porto!

dinamo - istra (1)
Robert Anić, Marko Lukunić/Pixsell
21.11.2012.
u 09:32

Obrana plavih neplanski je oslabljena nakon običnog ''probnog'' treninga na Dragau

Trener Dinama Ante Čačić definitivno se urekao izjavivši u utorak navečer na stadionu Dragao ''da bar ovaj put plave posluži sreća''. Umjesto toga na treningu mu se ozlijedio standardni stoper Domagoj Vida! U jednom duelu nastradao mu je skočni zglob i njegov nastup protiv Porta večeras pod velikim je upitnikom!

Dinamo možda nije imao velike šanse, ali s ovakvim gubitkom u obrani one su još i manje...

>> Čačić nakon treninga: Da je bar malo sreće!

Ključne riječi

Komentara 4

OB
objektivnidalmatinac
11:01 21.11.2012.

Idemo momci, sa Vidom ili bez njega, niste vi ko neki klubici pa da uvik traze alibije u ozlijeđinm igračima. Sestro - je li ti dezuras na vecernjaku. Odhebi na stranice slobodne i komentiraj svoj klubic. Jadni ste sa svojimm komentarima. Samo doprinosis da vas ljudi sve vise mrze.

Avatar mohito
mohito
12:45 21.11.2012.

srecom, tu je fenomenalni puljic, jedno od jacih pojacanja dinama, i prava zamjena za tonela - covjece, past ce petarda minimum....

SE
sestrićna
09:40 21.11.2012.

eto a taman su ih planirali razvaliti ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije