Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI REMIJEM

VIDEO Pogledajte pogodak Albanije u posljednjim trenucima! Ovo bi moglo presuditi vatrenima

Hamburg: Albanija šokirala Hrvatsku golom u 95. minuti
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
19.06.2024.
u 17:10

Hrvatska nogometna reprezentacija je remijem protiv Albanije došla u tešku situaciju. Susret s Italijom vatreni će morati igrati na sve ili ništa

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je još jednu tešku utakmicu na Europskom prvenstvu. Protivnik je bila srčana Albanija, a ishod je bio ne osobito povoljnih 2:2. To znači da će trenutno zadnjeplasirana Hrvatska morati dražiti pobjedu protiv Italije koja je uvjerljivo snažnija od današnjeg protivnika. 

Susret je započeo vrlo lošom igrom vatrenih. Albanci su uzeli vodstvo u 11. minuti i nisu ga ispustili do kraja poluvremena. Zatim su hrvatski reprezentativci puno bolje ušli u drugo poluvrijeme i preokrenuli golovima Andreja Kramarića i Petra Sučića u 74. i 76. minuti. Činilo se da će se sreća osmjehnuti Hrvatskoj, no Klaus Gjasula je u 95. minuti zabio za konačnih 2:2. Pogotke možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Brojni poznati na tribinama! Lijepa supruga izbornika Dalića vatrene bodrila u društvu sina

Hamburg: Albanija šokirala Hrvatsku golom u 95. minuti
1/15

Hrvatska reprezentacija će ovime ostala na samo jednom bodu. Isto toliko ima i Albanija, no s boljom gol razlikom. Španjolska i Italija nalaze se na čelnim pozicijama skupine i međusobnu utakmicu igraju sutra u 21 sat na Schalkeovom stadionu.

U osminu finala prolaze dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Njima će se pridružiti četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi. Ukoliko pobjedi Italiju, Hrvatska i dalje ima dobre izglede da se plasira u nokaut fazu s četiri boda.

VIDEO Albanac Hrvatima nije želio pokloniti svoju kapu uoči utakmice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije