SJAJNA ATMOSFERA

VIDEO Poznati Hrvat stao na stol i vodio navijanje u Njemačkoj: 'Diže atmosferu na veću razinu'

Hamburg: Atmosfera u gradu večer uoči utakmice sa Albanijom
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
19.06.2024.
u 07:42

Na dan utakmice između Hrvatske i Albanije na Euru Jakov Titlić je bio među desecima tisuća hrvatskih navijača koji su zauzeli kafiće u Hamburgu.

Jakov Titlić, zamjenik načelnika općine Potravlje kod Sinja i istaknuti hrvatski nogometni sudac, našao se u zanimljivoj situaciji u Hamburgu. Naime, na dan utakmice između Hrvatske i Albanije na Euru Titlić je bio među desecima tisuća hrvatskih navijača koji su zauzeli kafiće u tom njemačkom gradu.

Kamere su ga uhvatile kako s pivom u ruci skače na stol prepun hrvatskih navijača te ih animira da pjevaju poznatu navijačku pjesmu "Kako je dobro vidjeti te opet". "Hamburg je, logično, u hrvatskim rukama, a Jakov Titlić diže atmosferu na veću razinu...", piše u videu koji je na Instagramu postavila stranica Prva hrvatska liga.

Podsjetimo, Hrvatska u srijedu u 15:00 igra drugu utakmicu Europskog prvenstva, i to protiv Albanije, koja je od 24 reprezentacije na Euru druga najlošije plasirana prema FIFA-inom rankingu. Lošije stoji samo Gruzija, koja je na 75. mjestu, dok je Albanija na 66.

Hrvatska, koja zauzima deseto mjesto na FIFA ljestvici, trebala bi biti veliki favorit protiv Albanije ove srijede u Hamburgu. Tome u prilog ide i dosadašnja uspješna statistika izbornika Zlatka Dalića, koji je uvijek pobjeđivao najlošije rangirane protivnike u skupini.

VEZANI ČLANCI:

Dalić je, naime, Hrvatsku vodio na dva Mundijala, 2018. u Rusiji i 2022. u Kataru, te na Euro 2021. Svaki put Hrvatska je slavila protiv najlošije rangiranog suparnika u grupnoj fazi. Na SP-u 2018. u Rusiji Hrvatska je pobijedila Nigeriju s 2:0 u prvoj utakmici. Na SP-u 2022. u Kataru Hrvatska je svladala Kanadu s 4:1 nakon ranog vodstva Kanađana. Na Europskom prvenstvu 2021., Hrvatska je osigurala prolaz u nokaut-fazu pobjedom nad Škotskom 3:1. Predviđanja stručnjaka su da će se taj dobar niz nastaviti i protiv Albanije.

FOTO Modrić je bio potpuno utučen nakon poraza. Kapetana vatrenih dugo nismo vidjeli ovakvog

Hamburg: Atmosfera u gradu večer uoči utakmice sa Albanijom
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

BP
Besposlen pop
08:36 19.06.2024.

Kako je sudio finale Kupa, bolje da nije ni izlazio iz općine! “Poznati Hrvat” nije uspio nažicati dres od Saveza, a “ne da” mu se kupiti pa je u majici koja mu je ostala od vojske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije