Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA NEPROMIŠLJENOST

VIDEO Navijač se s tribine bacio na Ronalda, Portugalac za dlaku izbjegao tešku ozljedu

Navijač skočio na Ronalda
Screenshot/Twitter
27.06.2024.
u 11:06

Dok je Ronaldo ljutito napuštao teren nakon poraza Portugala od Gruzije na Europskom prvenstvu, jedan navijač je skočio iz publike kako bi se susreo s petostrukim osvajačem Zlatne lopte.

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo za dlaku je izbjegao ozljedu zbog nepromišljenog navijača. Naime, dok je Ronaldo ljutito napuštao teren nakon poraza Portugala od Gruzije na Europskom prvenstvu, jedan navijač je skočio iz publike kako bi se susreo s petostrukim osvajačem Zlatne lopte.

Pritom je navijač Portugalca gotovo srušio na stepenicama koje vode u tunel, no brzom reakcijom redara navijač je odgurnut s puta portugalske superzvijezde. Srećom, sve je dobro prošlo za Ronalda jer je sudar s navijačem mogao rezultirati ozljedom. Za sada nije poznato u kakvom je stanju nepromišljeni muškarac.

Podsjetimo, u dvoboju zadnjeg kola skupine F Eura u Gelsenkirchenu nogometaši Gruzije iznenađujuće su svladali Portugal s 2:0 (1:0) i prošli dalje. Pogotke su za Gruzijce dali Kviča Kvaratškelija (2) i Georges Mikautadze (57pen).

Portugalski izbornik Roberto Martinez odlučio je izvesti pričuvnu momčad, s izuzetkom vratara Dioga Coste i kapetana Cristiana Ronalda, i to je Portugalce koštalo poraza. U osmini finala Portugal će 1. srpnja odmjeriti snage sa Slovenijom. Gruzija će dan ranije igrati protiv Španjolske.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Navijač skočio na Ronalda
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije