IGOR VORI Zagrebaši su u Karlsruheu imali veliku priliku

Vori: Löwen ću dugo pamtiti po finim batinama

14.11.2008.
u 17:47

Igor Vori bio je jedan od ponajboljih igrača Croatije osiguranja na utakmici u Karlsruheu protiv Löwena (27:27). Postigao je tri pogotka iz tri pokušaja, a na njemu su dosuđena četiri sedmerca. Pritom je igrao važnu ulogu u obrani 3-2-1.

- I još da dodam da sam dobio finih batina u napadu. Dečki iz Löwena nisu nimalo nježni - rekao je Vori.

Deset crnih minuta
Nakon utakmice ostaje žal za propuštenim, žal za pobjedom i za time što se u drugi krug moralo s tri osvojena boda.

- To je sport. Nažalost, deset minuta nismo postigli pogodak i Löwen je to znao iskoristiti. Malo smo pali i u obrani. Nije lako 60 minuta igrati 3-2-1 a da se jako ne umorite. Jasno da žalimo za takvom prilikom. Igrali smo fantastično 45 minuta.

- Uz takvu igru možemo se suprotstaviti bilo kojoj europskoj momčadi bez imalo straha. Uostalom, u tako jakoj skupini smo bez poraza. Na tri gostovanja osvojili smo sedam bodova. To je u nekoliko prijašnjih godina bila nemoguće - kaže Vori.

U takvoj utakmici vidi se koliko bi dobro došao Ivano Balić.
- Naravno. Domagoj Duvnjak je još mlad igrač i nije mu lako igrati vrhunski 60 minuta u napadu i obrani. I upravo nam je malo više iskustva nedostajalo da pobijedimo.

- Možda da Štrlek ima 30, a ne 20 godina, ne bi išao raditi prekršaj za dvije minute u samoj završnici. Sa dva igrača manje, jer su umjesto vratara u igru poslali još jednog igrača, bilo je teško braniti se - rekao je Vori.

Bielecki ima top
Je li se moglo zaustaviti šut Bieleckog?
- Čovjek je pogodio u “devedeset”. Škof ništa nije mogao. Bielecki je postigao samo dva pogotka, ali su oba bila vrhunska. Jedan s 11 metara i taj posljednji. Čovjek ima top u ruci - rekao je Vori.

Na kraju su se Nijemci više radovali.
- Naravno, kad su se izvukli iz već izgubljene utakmice - zaključio je Vori.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije