proslava

Vukojevića i kuma Dudua u Bjelovaru dočekali kao kraljeve

Ognjen Vukojević (1)
Foto: Damir Špehar / Pixsell
1/11
21.06.2012.
u 13:32

Ognjena Vukojevića i njegova kuma Eduarda da Silvu u Bjelovaru su, nakon Eura, dočekali sumještani i organizirali mu proslavu. Bend, jelo i pokloni sve je to bilo spremno za igrače Dinama i Šahtara, kojima je počeo kratki godišnji odmor.

Poznato bjelovarsko okupljalište Zuma ovog je puta odisalo nogometnim ozračjem s obzirom da su Bjelovarčani upriličili vatreni doček za Ognjena Vukojevića, kojemu su po povratku iz Poljske od srca željeli stisnuti ruku i izraziti ponos za njegov doprinos u kockastom dresu. Na partyju dobrodošlice u Ogijevu čast moglo se vidjeti mnogo poznatih lica iz svih društvenih sfera, a svi su došli s jednim ciljem da mu zahvale za neopisive trenutke koje su osjećali u srcima za vrijeme svih nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

Dresovi za Vukojeviće

Uz čestitke, brojni su uzvanici popularnog Ogija, ali i njegovog mlađeg brata zaspipali darovima, jer naime razloga za slavlje bilo je napretek s obzirom da je Ozren proslavljao promociju završetka studija i titulu magistra socijalne pedagogije. Najoriginalnije darove uručili su im predstavnici NK Mladosti iz Ždralova poklonivši im crvene pobjedničke dresove, a Ogi je primio i karikaturu.

- Hvala svima od srca, ponosan sam na sve vas možda i više nego vi na mene. Iz Poljske smo se vratili uzdignute glave, mada smo svjesni da smo uz trunku sreće zaslužili ići dalje i okruniti ovaj sjajni naraštaj vatrenih. Ne dvojim da će i nas jednom sreća pomilovati i čvrsto sam uvjeren da će se to upravo dogoditi u Brazilu, pa očekujem da će upravo u zemlji karioka Hrvatska još sjajnije zablistati, te ćemo se sa svjetskog prvenstva vratiti s mnogo boljim uspjehom nego li na ova dva posljednja Eura. Iskreno zahvaljujem svim navijačima, posebice onima koji su posegnuli do Poljske, te svima koji su sa srcem bili uz nas prikovani uz male ekrane – poručio je Ogi, dodavši da ovo slavlje posvećuje mlađem bratu.

Ogi pjevao s Eduardom

Poseban gost na Ogijevoj dobrodošlici bio je njegov kum Eduardo Da Silva, koji je također zaokupio veliku pozornost nazočnih. Vrhunac slavlja bila su dva iznenađenja za mikrofonom. Prvotno je priredio mladi domaćin Lovro Horvat koji je sa bandom otpjevao “Dalmatinku” a koju je sa Jelenom Rozgom pjevao i na njezinom velikom bjelovarskom koncertu.

Zagrljeni s društvom Ogi i Dudu su mu davali pjevačku podršku, a za šlag na kraju pobrinuo se Ogi, uzevši mikrofon i otpjevavši pjesmu “Majko” od Matka Jelavića. Prema očekivanju, tu su večer srca najponosnije kucala kod majke Blanke i oca Božidara.

Komentara 7

OB
-obrisani-
14:01 21.06.2012.

Ovaj Dudu kao da je rođen pod tucetom nesretnih zvijezda. Nikako da zaigra na velikoj sceni, a profesor je nogometne igre. Ostaje nada da će mu pružiti šansu u rodnomu Brazilu...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:46 21.06.2012.

Dudu je vrhunski igrac ali Bilic je razlogom igrao Jelavica (koji je bio u najboljoj formi od svih nasih napadaca) i Mandzukica (koji je bio drugi po istom kriteriju). Osim toga, oba su igraca su daleko korisniji kad protivnik krece u napad od Dudua. Osim toga Dudu je (kao Kranjcar) puno sezone presjedio na klupi. Puno taktickih odluka (cak strateskih) Bilic je donio na ispravnoj postavci da nam je obrana losa. Odluke su bile ispravne jer se na kraju nije vidjelo da nam je obrana losa. Nadam se da ce Dudu imati priliku zaigrati za hrvatsku reprezentaciju u rodnom Brazilu. Puno je zaduzio reprezentaciju i nesto tako zasluzuje.

JA
james49
12:02 21.06.2012.

Možda će sada i Dudu malo igrati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije