PROMO

AutoZubak daruje vaučere od 150€ u Školskoj knjizi uz kupnju automobila!

28.08.2024.
u 15:51

Iskoristite jedinstvenu promotivnu akciju i opremite svoje školarce za novu školsku godinu.

Kako jesen kuca na vrata, a nova školska godina se približava, AutoZubak donosi izvanrednu promotivnu akciju koja će olakšati pripreme za sve roditelje! U periodu od 28. kolovoza do 9. rujna 2024., svaki kupac rabljenog automobila u AutoZubaku na poklon dobiva vaučer u iznosu od 150€ za kupovinu u Školskoj knjizi, jednoj od vodećih trgovina specijaliziranih za opremu školaraca u Hrvatskoj.

Kako doći do vaučera i gdje ga iskoristiti?

Vrlo jednostavno! Svi koji u navedenom periodu posjete AutoZubak poslovnice i kupe automobil iz široke ponude rabljenih automobila, automatski ostvaruju pravo na vaučer od 150€ u Školskoj knjizi. Vaučer možete iskoristiti sve do 31. prosinca 2024., na sav asortiman osim udžbenika, radnih bilježnica i didaktičkih materijala. Bilo da trebate bilježnice, ruksake, olovke ili druge školske potrepštine, ovaj vaučer bit će savršen dodatak vašoj kupnji automobila. Vaučer možete iskoristiti u bilo kojoj poslovnici Školske knjige diljem Hrvatske, gdje vas očekuje bogat izbor kvalitetnog školskog pribora i opreme.

Što još AutoZubak nudi?
Osim ove sjajne akcije, AutoZubak nudi niz drugih pogodnosti, uključujući otkup vozila, financiranje prilagođeno vašim potrebama, auto leasing za fizičke osobe, a za sve automobile kupljene do 30. kolovoza 2024. kupci dobivaju GRATIS premium jamstvo i servis zamjene ulja.

Raznovrsna ponuda rabljenih automobila u AutoZubaku

Za ljubitelje pouzdanih i ekonomičnih vozila, naša ponuda rabljenih Toyota automobila nudi modele koji su poznati po svojoj trajnosti, niskoj potrošnji goriva i naprednoj tehnologiji. Izaberite između raznih modela koji će savršeno odgovarati vašem stilu života i potrebama.

Ako tražite sigurnost i luksuz, Volvo rabljeni automobili iz naše ponude pružaju beskompromisnu kvalitetu i udobnost. Volvo je sinonim za sigurnost, pa je svaki model opremljen naprednim sigurnosnim značajkama koje će vas zaštititi na cesti.

Naša ponuda rabljenih Kia automobila obuhvaća modele koji su poznati po svojoj izdržljivosti, modernom dizajnu i odličnom omjeru cijene i kvalitete. Kia vozila idealan su izbor za obitelji i pojedince koji traže praktičnost i pouzdanost u svakodnevnoj vožnji.

Pogledajte cijelu ponudu rabljenih automobila.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!
Pozivamo sve da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i posjete jednu od 7 AutoZubak poslovnica od 28.8. do 9.9.2024. Uz našu široku ponudu rabljenih automobila i dodatne pogodnosti, vaša vožnja u novu školsku godinu bit će ne samo sigurna, već i isplativa. Pripremite se na vrijeme, opremite svoje školarce i uživajte u jeseni s osmijehom!

 

S AutoZubakom, svaka školska godina počinje na najbolji mogući način!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije