PROMO

Kaufland 6. godinu zaredom osigurava slobodan dan roditeljima prvašića

Kaufland škola voća i povrća
Kaufland
22.08.2024.
u 16:16

Početak nove školske godine nezaboravan je trenutak u životu svakog djeteta, ali i roditelja. Veselje kreće već odabirom nove torbe i školskog pribora, a s uzbuđenjem i ponosom prvog dana škole često je pomiješana i mala doza treme.

Upravo zato Kaufland, prepoznajući važnost ovog trenutka, svojim zaposlenicima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole već 6 godina omogućava slobodan dan kako bi zajedno s mališanima zakoračili u novo životno razdoblje.

Ova inicijativa nije samo znak pažnje prema zaposlenicima, već i dio aktivnosti Kauflanda kojima osigurava zadovoljstvo zaposlenika i promiče zdrav način života. Naime, osim slobodnog dana za roditelje prvašića, početak nove školske godine znači i početak još jednog ciklusa društveno odgovornog projekta Kaufland škola voća i povrća.

Ovim projektom Kaufland Hrvatska k.d. u proteklih 8 godina donirao je djeci u osnovnim školama više od 900 tona svježeg voća i povrća. Time podiže svijest o zdravoj prehrani među roditeljima i djecom te osigurava zdrave obroke za školarce. Projekt će u novoj školskoj godini obuhvatiti gotovo 25.000 djece diljem Hrvatske.

Više o donacijama voća i povrća pročitajte na kaufland.hr/skolavip.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije