PROMO

CCC donosi kratki vodič za najjednostavniji shopping prije početka škole

CCC
06.09.2024.
u 08:00

Pronađite sve što treba jednom školarcu po pristupačnim cijenama već od 13,99 €

Početak školske godine uglavnom donosi i obilniju kupovinu – od bilježnica i školskog pribora, do odjeće, tenisica, ruksaka i pernica. Dobra je vijest da si ove godine potragu za modnim komadima možete olakšati. Zavirite u CCC koji u svojoj novoj Back to School kolekciji nudi obuću i dodatke potrebne svakom školarcu. Raznolika ponuda privući će sve one kojima cijene udobnost, ali i moderan stil te uštedjeti vrijeme koje provodite u kupnji.

Pronađite vodeće svjetske brandove kao što su Reebok, Adidas, Vans, Kappa, PUMA i Champion, koji u ovogodišnjoj ponudi spajaju funkcionalnost i vrhunsku estetiku. I to po odličnoj cijeni već od 13,99 €! Za olakšanu pripremu od glave do pete, članovi CCC kluba imaju dodatnu pogodnost. Do 15. 9. imaju priliku ostvariti čak 50 % popusta na drugi, povoljniji artikl. Sastavljanje cjelokupnog svakodnevnog looka nikada nije bilo jednostavnije.

 

Za one najaktivnije, brand Reebok je pripremio praktične tenisice koje zahvaljujući atraktivnoj ružičastoj i crnoj boji i čičku spajaju suvremen dizajn i praktičnost. Odlično se slažu s jednobojnim ruksacima iz kolekcije, koji zahvaljujući brojnim pretincima savršeno funkcioniraju za organiziranu pripremu školskog pribora.

Brand PUMA također na prvo mjesto stavlja jednostavnost. Pronaći ćete nepogrešive jednobojne tenisice s čičkom i jednostavne ruksake koji će pasati na svaku kombinaciju.

Adidas u ponudi ima bezvremenske bijele tenisice s crnim prugama. Lako se kombiniraju s ruksacima u ružičastoj, ljubičastoj i crnoj boji, osmišljenima da bi pakiranje za školu bilo što jednostavnije.

I Vans ove godine predlaže klasične komade koji ne izlaze iz mode. Crno-bijeli modeli tenisica i ruksaci zanimljivih uzoraka izbor su s kojim ne možete pogriješiti, pogotovo za pobornike streetwear stila kojima je bitna udobnost i ostavljanje kul dojma.

U asortimanu branda Kappa pronaći ćete tenisice s povišenim potplatom u nijansama ružičaste, crne i sive ili pastelnih modela gležnjača. Zahvaljujući iznimnom komforu i jednostavnom dizajnu, sigurno će postati vaš svakodnevni odabir.

Oni koji vole dirigirati trendove oduševit će se brandom Champion. Za crnim tenisicama s plavim i narančastim detaljima iz nove kolekcije sigurno će se okretati glave na hodnicima.

Inspirirajte se modnim kombinacijama na Instagram ili Facebook stranici CCC-a, a ponudu detaljno istražite na web stranici ili potražite najbližu CCC prodavaonicu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije