PROMO

Osvojit će vas razigrana klasika u novoj kolekciji CCC-a

CCC
07.09.2024.
u 08:15

Donosimo pregled odličnih tenisica i ruksaka za novu školsku godinu

Početak školske godine uključuje razne pripreme, među kojima je i obnova garderobe. Jedna od većih stavki je izbor tenisica i ruksaka koji će biti kvalitetni i moderni tijekom cijele godine. Najbolje je rješenje potražiti bezvremenske modele nekih od vodećih svjetskih brandova, a popularne ovogodišnje artikle možete pronaći u novoj Back to School kolekciji CCC-a. Adidas, Champion, Vans, PUMA, Kappa i Reebok nude bogat izbor za vaše svakodnevne kombinacije.

Odabir je još lakši ako ste član CCC kluba – do 15. 9. imate priliku ostvariti čak 50 % popusta na drugi, povoljniji artikl. U nastavku vam donosimo neke od najistaknutijih komada, a čitavu kolekciju otkrijte u jednoj od prodavaonica CCC-a ili na web shopu.

Adidas je za ovu godinu pripremio klasike s odmakom. Ističu se prepoznatljive pruge, dok je među tenisicama nepogrešiva opcija model PRESTIGE. Kombinaciju upotpunite praktičnim i elegantnim ruksacima s minimalističkim brandingom.

Ljubitelji minimalizma sigurno će pronaći nešto po svom ukusu u novoj ponudi branda Reebok. Tenisice u bijeloj, bež, crnoj i tamnoplavoj boji kombinirajte s jednostavnim dvobojnim ruksacima za odličan svakodnevni stajling. One zaigranije će privući model SMASH EDGE u lila i ljubičastoj varijanti, ili ruksak u intenzivnoj zelenoj boji.

Ako za tenisice volite birati sigurne opcije, istražite asortiman branda Champion, koji u prvi plan stavlja neutralne boje. Ističe se model PRESTIGE kao sigurna klasika koja se odlično uklapa u svačiji stil.

Kao ovogodišnji predvodnik streetwear trendova, Kappa oduševljava spojem udobnosti i funkcionalnosti, s praktičnim bijelim tenisicama s crno-crvenim detaljima.

Svaku će kombinaciju sigurno podignuti i tenisice iz ponude branda PUMA. Crna, crvena i bijela glavne su boje nove kolekcije, dok model CLUB II ERA ove godine ima novo ruho u crno-bijelim, crno-žutim, ružičasto-plavim i crveno-bijelim kombinacijama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije