PROMO

Kako se kvalitetno pripremiti za novu školsku godinu?

Müller
Foto: Müller
1/11
06.09.2024.
u 15:35

Za sve one koji u zadnji čas kupuju cijelu školsku opremu ili pak samo još par sitnica koje nedostaju, donosimo savjete iskusnih roditelja školaraca.

Iako je bilo vruće kao nikada do sada, ljeto lagano ostaje iza nas, a novi izazovi za školarce i njihove roditelje donose u većini slučajeva puno stresa, nervoze, manjka vremena te problema s organizacijom oko početka nove školske godine. Ne brinite, niste sami jer svi roditelji prolaze kroz isto, a sigurni smo da ste dali najbolje od sebe. Možda čašica razgovora s drugim roditeljima, uz ugodnu kavu kao predah, pomogne da si smanjite stres i stvarno doživite trenutak školskih priprema?

Iskusni roditelji iz našeg okruženja dali su nam nekoliko savjeta kada i što kupuju, koji proizvodi su im praktični, a također, koji proizvodi su ih oduševili, a kupili su ih sasvim slučajno.

Torbe i ruksaci zauzimaju najveći dio budžeta, tako da njih uvijek nastojte kupovati na akciji. Akcija na torbe i ruksake ima tijekom cijele godine, tako da nije potrebno čekati sam početak škole. Naravno, dječje želje oko dizajna i motiva su u ovom slučaju najbitnije, stoga ne prepustite ovaj dio kupovini na blef od strane baka, djedova ili kumova, jer torba je ono što čini svakodnevni outfit djeteta i koja ga svaki dan iznova veseli pri odlasku u školu. Prepustite izbor upravo vašem školarcu!

Foto: Müller

Za roditelje samo potrošna roba, ali za klince važan oblik izražavanja su bilježnice. Najveći izbor motiva, sa šljokicama i bez, s likovima iz omiljenih dječjih crtića i filmova, s junacima koje samo djeca mogu poželjeti, sa sportskim ili pjevačkim zvijezdama – najveći izbor motiva a ujedno i kvalitete svake godine roditelji pronalaze u Müllerovoj papirnici. U pogledu širine asortimana, to je papirnica koja privlači ne samo djecu nego i one ozbiljnije kupce – roditelje koji će u back to school shoppingu usput kupiti i opremu za ured ili dom.

Kod izbora pernice roditeljima je uglavnom najbitnije da je što opremljenija, kako naknadno ne bi morali još dodatno kupovati razni pisaći pribor što ih u konačnici iziđe skuplje. Stoga će većina roditelja odgovoriti da odmah kupe pernicu na tri kata, ali obvezno i jedan primjerak praktične etui-pernice. Samo do 9.9. Top Model pernica na tri kata snižena je u Mülleru čak 25% i košta 29,85 €. Sve djevojčice će biti oduševljene!

Foto: Müller

Za likovni odgoj, kompletnu opremu možete pronaći u popularnom Connect setu za likovni, koji u Müllerovoj papirnici trenutno košta 35,99 €, a nakon kojeg vam također više nije potrebna nadopuna.

Svi se sjećamo barem jedne posebne gumice za brisanje iz nižih razreda osnovne škole – naš favorit ove godine su gumice u obliku kolačića! Da, Cake gumice za brisanje potražite u Mülleru za samo 39 centi!

Foto: Müller

Mame iz našeg razgovora rekle su da nisu mogle ne zaviriti na odjel s posuđem gdje su ugrabile posudu za muffine od 12 komada za samo 10 eura (cijena vrijedi do 8.9.) kao i praktičnu Mepal termo posudu za hranu te više Equa boca za vodu - za sve ukućane! Neplaniran dio kupovine, ali jako dobar i koristan ulov!

Foto: Müller

Kako bi financijski lakše podnijeli početak škole, roditelji koriste obročno plaćanje. Osim više opcija za plaćanje na rate u Mülleru, koje možete provjeriti OVDJE, dobro će doći što uz tako veliki shopping imate mogućnost i skupiti dosta bodova u Müller aplikaciji koje kasnije možete iskoristiti za umanjenje iznosa računa kod iduće kupovine. Prethodno je potrebno preuzeti, aktivirati i registrirati se u Müller aplikaciji za skupljanje bodova.

Foto: Müller

Nadamo se da će vam ovaj kratki pregled savjeta i favorita pomoći u pripremi za back to school shopping! Ne zaboravite da snižene cijene na papirnici u Mülleru vrijede do 15.9.!

Želimo Vam sretnu i bezbrižnu novu školsku godinu!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije