SUBOTOM UJUTRO

Eronet na Sarajevo Film Festivalu

08.07.2005.
u 19:00

Svečano potpisivanje ugovora između predstavnika Sarajevo Film Festivala i Eroneta potvrda je pozitivne činjenice kako gospodarski procesi više nemaju granica u Bosni i Hercegovini. Dok su činovnici sarajevskog BH Telecoma bezobrazno ignorirali pozive za partnerstvo, moderni menadžment Eroneta priskrbio je pravo na ekskluzivni ugovor.

Upravo činjenica da se BH Telecom uglavnom opako ponaša kad su njihovi klijenti i korisnici usluga u pitanju, te da navodno ignorira sve projekte osim onih koji su izravno povezani s bošnjačkim nacionalistima, pokazuje da ozračje u glavnom gradu nikako nije domoljubno i bosanskohercegovačko? Kako je prigodom potpisivanja ugovora istaknuo direktor SFF-a Mirsad Purivatra, velikih događaja nema bez velikih partnera, ističući da je poslovna filozofija Sarajevo Film Festivala partnerstvo, a ne donatorstvo.

Eronet je tvrtka koja je stalnim razvojem ponude i kvalitete usluga zadobila povjerenje gotovo 200.000 korisnika, a s obzirom na takozvanu konkurenciju u BiH, taj će broj sigurno biti povećan i nakon što se ugase svečana svjetla oko glamuroznog crvenog tepiha u Sarajevu.

Ovogodišnja jedanaesta sezona Sarajevo Film Festivala bit će održana od 19. do 27. kolovoza. Za samo deset godina Sarajevo Film Festival postao je najveći i najznačajniji skup filmskih radnika u ovom dijelu Europe. Ove godine Sarajevo u svoju zonu interesa uključuje i Mađarsku te na taj način zaokružuje regiju koja ulazi u službeni natjecateljski program. Godišnje u ovom dijelu Europe nastane više od 65 igranih filmova, više od 300 kratkih i 150 dokumentarnih uradaka?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije