OPG ZLATA VRIJEDAN

Glasajte do 11. rujna za svog favorita: Čitatelji Večernjaka biraju najbolji OPG!

09.09.2024.
u 12:46

U razdoblju od 9. rujna do 11. rujna glasajte za svojeg favorita i odaberite najbolji OPG

Nakon što smo na stranicama Večernjeg lista predstavili ovogodišnje finaliste 11. izbora za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo – Zlata vrijedan, otvorene su telefonske linije kako bi čitatelji Večernjaka mogli glasati za najbolji OPG prema svom izboru. Uz naziv svakoga od finalista koji se u dvije kategorije natječe za titulu najboljeg naveli smo broj telefona na koji možete dati svoj glas. Glasanje traje od 9. do 11. rujna. Uz ovu nagradu o kojoj odlučuju  čitatelji, žiri izbora odlučit će i tko su troje prvoplasiranih po njihovu izboru te tko je najbolja mlada nada u poljoprivredi. 

U izboru za najbolji OPG svaku županiju i Grad Zagreb predstavlja po jedan OPG, a nagrade se dijele za prva tri mjesta prema izboru žirija, najbolji OPG prema izboru čitatelja te za najbolju mlada nadu u poljoprivredi. Tko su pobjednici, bit će poznato na svečanoj završnici koja se treba održati 12. rujna u dvorcu Jurjevec kod Lekenika.

Snimka s dodjele bit će prikazana u nedjelju u 15. rujna u 15.35 sati na Drugom programu HTV-a.

KAKO GLASATI
Pošaljite SMS kôd OPG-a kojem želite dati glas na broj 666705. Cijena SMS-a iznosi 0,49 €. Primjer sadržaja SMS-a: OPG01

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije