SLETIO S CESTE

Igor Štimac lakše ozlijeđen u prometnoj nesreći

29.01.2009.
u 00:27

Igor Štimac sinoć je, putujući u Split, doživio prometnu nezgodu u kojoj je lakše ozlijeđen. Svojim automobilom mercedes C klase sletio je kod Gračaca u provaliju duboku tridesetak metara. Automobil je potpuno uništen.

Prevrtao se više od sto metara i pravo je čudo da je samo lakše ozlijeđen. Prvi čovjek nogometne udruge prvoligaša javio se kasno sinoć nakon što je pušten iz bolnice u Kninu.

– Uh, dobro je kako je moglo biti. Osjećam kao da sam se ponovno rodio. Vozio sam normalno, ne tako brzo, od 80 do 90 kilometara na sat. Tunel Sveti Rok bio je zatvoren zbog jake bure, pa sam krenuo starom cestom, koja je cijelim putem bila suha, no odjednom sam naletio na zaleđeni dio. Izgubio sam kontrolu nad vozilom i sletio u provaliju.

Automobil se pet-šest puta prevrtao. Malo sam se smirio. Ogreben sam po licu, bole me ruke i noge od udaraca, ali prave posljedice vjerujem da tek ću osjetiti. Na sreću, zračni su se jastuci otvorili jer sve se moglo okrenuti u sekundi – još potresen, prepričao je Štimac događaj. Iz automobila je izišao kroz stražnje staklo jer su se sva vrata zablokirala, a od siline udarca ostao je bez tenisica. Do Splita ga je prevezao prijatelj, a nešto nakon ponoći Štimac je od ljudi iz vučne službe primio SMS:

“Zapali svijeću i pomoli se Bogu!”

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije