Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakovi analitičari o debati

Mijić: Biden je izgledao kao otet iz ustanove za njegu starijih i nemoćnih; Tadić: Trump je lupetao i lagao

28.06.2024.
u 12:32

Mate Mijić smatra kako je apsolutni pobjednik debate bio Donald Trump, dok Tonči Tadić kaže kako su obojica kandidata na debatu došla nepripremljena

Komentara 42

CE
CenzuriranUskoro
12:47 28.06.2024.

Tadić, jesmo li imalo objektivni? Trump ima retoriku za dobijanje birača nije ovo bilo za publiku akademika jer običnih birača ima više. Biden je bio na tko zna kojom kemijom da zadrži to malo kognitivnosti i očigledno sve manje i manje pomažu. Da je ova debata bila na nekom sveučilištu ili za drugu publiku Trum bi primjenio drugu retoriku primjereniju za tu publiku, Biden bi opet bio isti. Što se tiče laganja, elaborirajte molim Vas, što Trump nije ispunio od svojih namjera osim dovršetka zida?

NI
nisamrobot
13:17 28.06.2024.

Tadiću biseru. Kako se samo možeš toliko srozati? Gubiš se jednako kao Bajden.

ST
Stvarnost
14:59 28.06.2024.

Neznam samo kako su dopustili da Bajden izadje sam na duel sa Trampom .Pa on je jedan senilni dekica koji se povremeno gubi i nezna sta prica🤦‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije