SDP

Mirando Mrsić: Zoran Milanović je sadašnji i budući premijer

Mirando Mrsić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
11.12.2015.
u 13:59

Upitan hoće li premijer Milanović uspjeti sakupiti potrebnih 76 potpisa, Mrsić je odgovorio: "Vidjet ćemo!"

Ministar rada i mirovinskog sustava i član Glavnog odbora SDP-a Mirando Mrsić izjavio je danas, dan uoči sjednice tog stranačkog tijela, odgovarajući na novinarski upit je li moguće da SDP podrži nekoga drugoga kao mandatara za premijera umjesto Zorana Milanovića, da je Milanović "sadašnji i budući premijer".

Na pitanje je li moguće da SDP odluči drukčije od HNS-a i ostalih koalicijskih partnera koji su rekli "ne" mogućnosti formiranja tripartitne Vlade SDP-a, HDZ-a i Mosta, Mrsić je rekao da će mediji o tome dobiti izjave nakon subotnje sjednice Glavnog odbora SDP-a.

Upitan hoće li premijer Milanović uspjeti sakupiti potrebnih 76 potpisa za konstituiranje Hrvatskog sabora i formiranje Vlade, Mrsić je odgovorio: "Vidjet ćemo."

Što se tiče mogućih novih izbora, Mrsić je ustvrdio kako su, gledajući sadašnju situaciju, novi izbori najlošije rješenje, pa bi trebalo učiniti dodatne napore da se formiraju Sabor i Vlada.

U vezi s izjavom HDZ-ova predsjednika Tomislava Karamarka da "Vlada uvodi puzajući državni udar", Mrsić je rekao kako bi o tome trebalo pitati Karamarka.

Mrsić je na novinarska pitanja odgovarao uoči dodjele nagrada pobjednicima projekta "Hrvatska pamet Hrvatskoj" u organizaciji Poslovnog dnevnika.

>> Ulovi li četiri mostovca, Milanović ostaje premijer

>> Sugovornik iz vrha HDZ-a: Nećemo sudjelovati u Milanovićevoj lakrdiji

Komentara 34

KO
korisnik70
14:21 11.12.2015.

Zašto nitko ne piše koliko je poslova ministar Mrsić namjestio svojoj supruzi?!

KI
killthesnake
14:14 11.12.2015.

Zar ovaj nije u zatvoru?

TP
trias politica
14:15 11.12.2015.

Sadašnji nažalost da. Budući NE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije