bjelovar

Naoružani razbojnici opljačkali benzinsku crpku u Bjelovaru

pljačka benzinske (1)
Foto: Snimka nadzorne kamere
1/6
01.04.2011.
u 10:32

Policija moli građane za pomoć u hvatanju nepoznatih maskiranih počinitelja

BJELOVAR - Sinoć u 21.22 sata dvojica muškaraca orobila su benzinsku crpku na Križevačkoj cesti bb u Bjelovaru. Zaprijetivši vatrenim oružjem ušli su u crpku i ukrali zasad nepoznati iznos novca.

Nadzorna kamera snimila je naoružane i maskrane napadače, a iz snimke je policija izdvojila fotografije i pozvala građane da na 192 policiji dojave bilo kakvu informaciju koja bi bila korisna u hvatanju razbojnika.

 

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:37 01.04.2011.

Postajemo mi banana država nad svim bananama ! I da znam o kome se radi ne bih pomogao, pa neka malo murija radi svoj posao koji bi trebalo za koji su plačeni! Gdje je prevencija i sl.? Ma ne oni oni po prijavi dođu još provocirati one koji su oštečeni !

IB
istina_boli
13:50 01.04.2011.

I ovo je posljedica politike, bolje los Hrvat nego dobar Srbin.

BJ
bjuri47
15:55 01.04.2011.

01.04.2011. u 12:37h zxxxz je napisao/la: Postajemo mi banana država nad svim bananama ! I da znam o kome se radi ne bih pomogao, pa neka malo murija radi svoj posao koji bi trebalo za koji su plačeni! ..................................................................................................................... Tii si banana od covjeka..dabogda tebi opljackali kucu banano...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije