PROMO

Počinje humanitarni projekt "AVON Šetnja za život"

AVON Šetnja za život, (1)
Foto:
1/4
PR
Autor
PR članak
25.05.2011.
u 07:00

Sva prikupljena sredstva namijenjena su udruzi Sve za nju

Humanitarni projekt "AVON Šetnja za život", koji Avon prvi put ove godine organizira u Hrvatskoj radi podizanja svijesti javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke te prikupljanja sredstava za udrugu Sve za nju, počinje već u subotu 28. svibnja humanitarnom prodajom majica.

Tako će građani od 11 sati na Cvjetnom trgu imati priliku prijaviti se za sudjelovanje u središnjem događanju projekta "AVON Šetnja za život" koji će se održati na Cvjetnom trgu 17. lipnja u 17 sati. Također, moći će kupiti majice s natpisom "Idem", koje će služiti kao ulaznica za "AVON Šetnju za život", i druge proizvode posebno dizajnirane za ovu kampanju. Isto tako, majice se po cijeni od 75 kuna prodaju u Avonovim katalozima.

Program će na dan šetnje voditi Barbara Kolar, Avonova ambasadorica i glasnogovornica akcije, a svojim sudjelovanjem podršku projektu pružit će građani i javne osobe. S polazišnim odredištem na Cvjetnom trgu svi okupljeni sudionici obilježit će projekt šetnjom kroz Preradovićevu, Teslinu i Prašku ulicu do Trga bana Jelačića s povratkom na Cvjetni trg, kako bi osvijestili ljude o ovoj bolesti koja je i u Hrvatskoj, gdje svaka 11. žena oboli od raka dojke, najčešći oblik raka.

Sav prikupljeni prihod od prodaje majica i Avonovih proizvoda iz linije za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke namijenjen je donaciji za udrugu Sve za nju, udrugu žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja, osnovanu 2008. s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći  ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima.

"AVON Šetnja za život" projekt je za borbu protiv raka dojke koji je počeo je 2005. godine u SAD-u, a diljem svijeta je okupio stotine tisuće ljudi koji su doprinijeli prikupljanju više od milijuna američkih dolara za borbu protiv raka dojke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?