bizarna nesreća

Prevrnuo se kamion pun ovaca, ovce padale po automobilima

Andro Bušlje
Foto: Slavko Midžor | 24sata
1/2
01.06.2012.
u 10:59

Kamion sa 400 ovaca prevrnuo se na nadvožnjaku, a ovce su iz njega padale po cesti i automobilima. Srećom, nijedna osoba nije ozlijeđena, no većina je ovaca uginula u nesreći

Kamion pun ovaca prevrnuo se na nadvožnjaku u blizini australskog Melbournea, a ovce koje su s nadvožnjaka padale na cestu po automobilima uzrokovale su niz prometnih nesreća. Srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba, no većina ovaca je uginula. Bilo ih je 400-tinjak u kamionu.

– Bilo je nevjerojatno. Prvo smo pogledali gore i vidjeli da se kamion prevrnuo na jednu stranu i u idućem trenutku ovce su počele padati dolje s nadvožnjaka – ispričala je Hannah Sidebottom, vozačica automobila koja se u trenutku nesreće našla na cesti ispod nadvožnjaka.

– U početku je izgledalo kao da blato pada iz kamiona, no očito nije bilo tako. Nismo mogli ništa učiniti, ovce su samo padale na krovove automobila. Svi smo vrištali – dodaje.  

Hitne službe kažu kako je velika sreća što nitko od vozača i putnika u automobilima nije stradao.

– Ovo je vrlo neobična situacija. Imamo veliki broj uginule i ozlijeđene stoke, a nitko od putnika nije stradao. Jedan automobil četiri puta okrenuo se na cesti, nekoliko je automobila potpuno uništeno zbog ovaca koje su padale, kamion visi s mosta, a nitko od ljudi nije ozlijeđen – rekao je bolničar Alan Eade.

Ključne riječi

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
13:59 01.06.2012.

"Sheet" happens ...........

AA
aabbcc
19:05 02.06.2012.

. Pa koliko eve stoke sitnog zuba je prezivjelo ili nastradalo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije