detalji nesreće

Rogić i suvozač pogledali pješaka, bacili mu kapu na pod i otišli

poginunuo pješak, vozač pobjegao (1)
Željko Hladika/PIXSELL
16.12.2011.
u 14:02

Mladom poduzetniku koji je BMW-om usmrtio pješaka određen je jednomjesečni istražni zatvor

Davor Rogić (32) koji je u noći s utorka na srijedu usmrtio pješaka Gorana Škrbića (39) u Ulici baruna Trenka u Zagrebu pa pobjegao s mjesta nesreće u četvrtak je ispitan u odvjetništvu pa potom predan sucu istrage, koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućnosti od ponavljanja djela.

Njegov odvjetnik Mitko Naumovski na tu će se odluku, najavio je, žaliti s obzirom na to da, kako je rekao, njegov klijent nije pravomoćno osuđivan zbog kaznenih djela, nego je kažnjavan samo prekršajno. Osim za izazivanje prometne nesreće mladi poduzetnik prijavljen je i zbog nepružanja pomoći s obzirom na to da nakon nesreće nije nazvao ni hitnu pomoć niti policiju.

Neslužbeno doznajemo da je u trenutku tragedije nezaposleni branitelj Goran Škrbić u krvi imao 2,27 promila alkohola. Rogiću je pak test pokazao nula promila što je sasvim razumljivo kad se uzme u obzir da se u pratnji odvjetnika policiji predao tek navečer idući dan. Te noći s njim u BMW-u petici bila je još jedna osoba, no Rogić policiji nije želio odati o kome je riječ tako da policija i dalje traga za nepoznatim muškarcem.

Snimke nadzornih kamera pokazale da je Goran Škrbić izletio pred BMW između parkiranih vozila. Kad su ga udarili, Rogić i njegov suvozač kratko su ga pogledali, uzeli njegovu kapu koja je ostala na vozilu, bacili je na pod i nastavili voziti dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Ključne riječi

Komentara 56

MO
modovisisajteMaraschino
14:12 16.12.2011.

postovani gđo novinar... koja je razlika izmedju pritvora i zatvora? kako se nekome moze odrediti zatvor ako mu nije sudjeno? valjda mu je odredjen jednomjesecni pritvor.

MO
modovisisajteMaraschino
14:14 16.12.2011.

i kakve veze ima sto je bio branitelj??? to sto je bio (i ako je bio) branitelj ne znaci da je automatski ubojica i kriminalac kako vecina vas novinara opisuje braniteljom svakog ubojicu, silovatelja, pljackasa.....

MO
mojavisost
17:20 16.12.2011.

admine briši komentare LEBARA idiota komunističkog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije