Osuđen manijak

Zbog tabletića pokojne bake usred dana ženi slomio jezičnu kost

nasilje
Arhiva VL
07.06.2011.
u 20:00

Ženi je slomljena jezična kost, a od pobješnjelog i pijanog Zdenka spasio ju je policajac u civilu.

Znao sam da imam zabranu približavanja, ali samo sam joj prišao da pitam gdje su miljei i figurice moje pokojne majke i bake koje sam joj darovao. Rekla je da ih je bacila, a ja sam sentimentalan prema tim predmetima. Uhvatio sam je onda za glavu – ispričao je Zdenko Muhar (48) na Županijskom sudu u Osijeku, gdje je jučer nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora zbog pokušaja ubojstva bivše nevjenčane supruge V. M. (49).

Muhar je V. M. prišao nasred ulice u Osijeku 14. travnja oko 14 sati, uhvatio ju je rukama za vrat i počeo gušiti prijeteći da će je ubiti. Ženi je slomljena jezična kost, a od pobješnjelog i pijanog Zdenka spasio ju je policajac u civilu.

– Uhvatio sam je za glavu više onako od milja, sve je trajalo sekundu, nisam je htio ubiti – branio se Muhar koji inače boluje od PTSP-a.

– Nismo još našli takve ozljede jezične kosti kod živih osoba, uglavnom se nađu kod mrtvih – posvjedočio je pak sudski vještak.

– Rekao je da ga boli k... za policiju i da će, kada izađe iz zatvora, ubiti i mene i sebe – rekla je V. M.

Komentara 24

SK
stevan_koji_je_gnevan
15:03 08.06.2011.

To majstore, tako se to radi !!!

MM
Mladen Miletić
20:22 07.06.2011.

Manijak, branitelj luđak osuđen na dvije godine Zbog tabletića pokojne bake usred dana ženi slomio jezičnu kost , naravno dotukao bi ju da nije slučajno imala sreču i da ju nije polkicajac spasio... I samo sramežljive 2 godinice za pokušajšaj ubojstva koji je slučajno i spriječen ...

SA
sargu123
20:24 07.06.2011.

Sigurno usprkos PTSP-u ima važeću vozačku dozvolu ! Takvima bi ju trebalo trajno oduzeti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije