EKSKLUZIVNO Vladarica trač-rubrika progovorila o propaloj vezi s misterom Dinom Bubičićem i novim udvaračima

Vlatka Pokos: Više se tajkuna zanima za mene!

20.12.2008.
u 16:08

Ja nikada nisam govorila o svom seksualnom životu u prvom licu. Isto tako nikada nisam ridala zbog našeg prekida niti sam izgubila povjerenje u muškarce. To su medijske izmišljotine koje mi je dosadilo demantirati. Sve što sam rekla jest da mi je žao što se sve ovo dogodilo i što sam se upustila u nazovimo vezu s Dinom Bubičićem kojega iskreno premalo poznajem kao osobu da bih o njemu mogla suditi – oglasila se voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos na najnovije tračeve o sebi koji danima pune novinske stupce.

Jer, priča da njezin sada bivši mlađahni odabranik Dino nije ispunjavao svoje “dužnosti” u krevetu postala je glavnom temom trač-rubrika i u kuloarima. Zasjenila je čak i sve dosadašnje afere gospodične Pokos. Dapače, za voditeljicu i pjevačicu zanimanje nikada nije bilo veće. Prvo su svi željeli znati koliko je platila večernju haljinu u Sedmoj noći. Zatim je cijelu naciju zanimalo hoće li i kada prestati nositi oderane životinjice. Potom je došao na red i Dikan. Bračni život novopečenog para punio je novinske stupce, a burna rastava bila je tema i ozbiljnih političkih TV emisija. Danas nacija koja tobože vapi za ozbiljnim temama, a zapravo jedva čeka nedjelju i novu porciju Red Carpeta želi znati samo jedno: jesu li se Vlatka i sada bivši mister Pokos – mlađahni Dino Bubičić – poševili ili ne.

I je li veza između Vlatke i Dina zapravo bila tek dobar marketinški trik, što je smatrao potrebnim prokomentirati i Vlatkin bivši suprug Dikan koji tvrdi da je Bubičić iskoristio Vlatku za vlastitu reklamu.

– S moje strane veza je bila iskrena. Meni samopromocija takve vrste uistinu nije potrebna. Dino se meni doista svidio. No, na kraju se pokazalo da sam ga pogrešno procijenila. Medijska pozornost bila mu je previše važna. Bila sam naivna, da ne kažem glupa, jer mi je bilo nepojmljivo da me netko gleda kao sredstvo da postane slavan – priznaje Vlatka. Dodaje i da je Dino u medijima istupao svojom voljom. I intervju za Red Carpet Nove TV u kojem je Dino obznanio njihovu vezu dao je, kaže Vlatka, bez njezina znanja. Vlatka danas tvrdi da joj je to smetalo i da je prigovorila Dinu zbog tog istupanja u medijima iako je tada tvrdila da nikada nitko za nju nije učinio ništa ljepše.



– U tom trenutku još sam očekivala da će se naš odnos razviti i nisam ga željela povrijediti. No, mislim da je i više nego jasno kome je u našoj vezi trebala promidžba. Ja, uostalom, nisam davala previše izjava o toj temi. Ja takve stvari ne volim. I vezu s bivšim suprugom skrivala sam tri godine – tvrdi Vlatka koja i nakon tri propale veze u samo godinu i pol dana i dalje vjeruje u ljubav. A kandidata je, priznaje, napretek.

– Ja imam udvarača i kada sam u vezi, a kamoli kada sam slobodna kao sada. Na žalost, većina ih je u braku, a s oženjenim nikada nisam bila u vezi i neću. Nadam se novoj ljubavi, iskrenoj. Želim zrelu osobu, ne javnu ili neku koja me doživljava kao trofej. Ovaj put bit ću mnogo opreznija, jer toliko mi se toga lošega dogodilo u posljednje vrijeme. Ali bila je to i prilika da čovjek očisti svoj život od različitog smeća koje mu se nakupi – napominje Vlatka.

Tko zna, možda budući odabranik bude i jedan od hrvatskih tajkuna jer sama Vlatka priznaje da je zapela za oko mnogima, kao što je prije više od 13 godina zainteresirala tajkuna Luku Rajića (što je u najavi za svoju buduću knjigu pred TV auditorijem nehotice otkrio njezin bivši menadžer Zoran Škugor).

– To što sam se sviđala Luki Rajiću meni je kompliment. Bilo je to, mislim, 1995. godine – otkriva Vlatka. Doznala je za to, dodaje, upravo od Škugora.

– Nego, što je čudno u tome da se za mene zanimao tajkun? Nije on jedini. Više se tajkuna za mene zanimalo i još uvijek se zanima – napomenula je Vlatka.

– Hrvatski ili strani tajkuni? – nismo odoljeli da je upitamo.

– Hrvatski. Strane ne poznajem – zagonetno je, smijući se, odgovorila Vlatka.


Avanturu s Dinom jedva čekam zaboraviti

Avanturu s Dinom Bubičićem Vlatka jedva čeka zaboraviti. Jer je, kaže, prešlo sve granice. Krivce vidi u medijima, koji su od njene veze i prekida napravili grčku tragediju. – Ovo je idiotska zemlja. Sve zanimaju polutračevi, poluistine – kaže Vlatka. Dinu je, prisjetila se, sama prišla. Bilo je to na Danima vjenčanja. – Bilo mi ga je iskreno žao. Zbog njegove dilerske prošlosti svi su ga nazivali mister-diler. A to nije bilo u redu jer je on krenuo boljim putem. Svatko ima pravo na drugu priliku – priča Vlatka. Unatoč prekidu, s Dinom se još povremeno čuje. Sama ga je, kaže, zvala, ali zato da mu objasni da se ne slaže s njegovim medijskim istupima o njihovoj prošlosti. – Jasno sam mu dala do znanja da je to neprihvatljivo. Mene to više ne zanima i o toj vezi više ne razmišljam. Žao mi je da se sve to dogodilo i da ja sada završavam na listama omraženih ljudi – napominje Vlatka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?