KVARTOVSKA FEŠTA

Druženje s vatrogascima, tombola i stand up komedija: Obilje zabave danas i sutra na Danima Stenjevca

Zagreb: Vatrogasci posjetili Travno, družili se s najmlađima i pokazali im opremu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
28.09.2024.
u 08:00

Festival je šarenolik te sadrži aktivnosti koje su humanitarne, sportske, glazbene, umjetničke, dječje, zdravstvene, kulturne, povijesne, a prije svega kvartovske i lokalne.

Pravo obilje zabave očekuje danas i sutra stanovnike Stenjevce. Ponavlja se uspjšeni kvartovski festival Dani Stenjevca, koji se odvija na nekoliko lokacija u ovog gradskoj četvrti. Ovo je, dakle, drugi puta kako se održava, sadrži preko 60 aktivnosti, te je najveći kvartovski festival u Zagrebu.

Festival je šarenolik te sadrži aktivnosti koje su humanitarne, sportske, glazbene, umjetničke, dječje, zdravstvene, kulturne, povijesne, a prije svega kvartovske i lokalne. Tako su na programu druženja s vatrogascima, lekcija poslušnosti pasa, stolnoteniski turniri, pa čak i radionica japanske kaligrafije. 

Kroz tri dana u rujnu organizatori su pripremili humanitarnu akciju, zdravstvene preglede i savjetovanja, nastupe lokalnih glazbenika, DJ-eva, repera, uličnu umjetnost, sportski program, prezentacije lokalnih obrtnika i udruga te društava, sadržaje za djecu i ljubimce, prezentacije vatrogasaca, predavanja, izložbe, turnire i natjecanja, tribine i još pregršt toga! Svi sadržaji na festivalu su besplatni za sudionike. Detaljan program možete vidjeti u nastavku.

Foto: Dani Stenjevca

Foto: Dani Stenjevca

Dani Stenjevca su proslava dana mjesnih odbora Stenjevec Sjever i Perjavica Borčec te su podržani od Gradske Četvrti Podsused Vrapče i Grada Zagreba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije