ZET

Izmjene na liniji 274 zbog radova

ZET bus, portal
Sanjin Strukic/PIXSELL
15.03.2013.
u 13:34

Tijekom prve faze radova, asfaltirat će se kolnik na dionici od Glavničice do Drenčeca, a prometnica će biti zatvorena za sav promet.

Autobusi linije 274 Zagreb (Dubec) – Sesvete – Laktec, od utorka, 19. ožujka, od 8 sati vozit će skraćeno do Drenčeca, zbog radova na dijelu trase.

Tijekom prve faze radova, asfaltirat će se kolnik na dionici od Glavničice do Drenčeca, a prometnica će biti zatvorena za sav promet.

Autobusi će voziti na relaciji Dubec - Drenčec i to prema postojećem voznom redu iz Dupca, dok će se polasci iz Drenčeca ostvarivati 5 minuta kasnije, u odnosu na vremena koja su u voznom redu navedena kao polazna iz Lakteca. Školski autobus, za vrijeme radova također će voziti skraćeno do Drenčeca. Kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost, uspostavit će se i izvanredna autobusna linija Glavničica - Laktec - Lužan, na kojoj će voziti minibus.

Autobusi će polaziti iz Glavničice, ispred kućnog broja 33, a vozni red će biti dostupan na početno - krajnjem stajalištu, kao i na www.zet.hr. Završetak prve faze radova očekuje se do subote, 23. ožujka.

>>'Kasni mi vlak' dobar alibi za svakog šefa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije