DVIJE OSOBE OZLIJEĐENE

Velika nesreća u Sesvetama: 'Kabina kamiona je bila prevrnuta, a auto smrskan'

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
26.10.2024.
u 08:29

Iz policije kažu kako je promet na tom dijelu u potpunosti obustavljen i da je očevid u tijeku

Dvije osobe, kako prenosi 24sata, ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se jutros u ranim jutarnjim satima dogodila u Sesvetama. Kako je potvrdila policija dojavu o nesreći u Ulici Ljudevita Posavskog zaprimili su u subotu oko 4:20.

– U nesreći su sudjelovali teretni i osobni automobil. Ozlijeđene su dvije osobe te im je pomoć pružena u KB Dubrava – rekli su iz policije za 24sata. 

VEZANI ČLANCI: 

Dodaju i kako je promet na tom dijelu u potpunosti obustavljen i da je očevid u tijeku. Čitateljica, koja je svjedočila cijeloj nesreći kaže kako je, kad se probudila vidjela Hitnu pomoć.

– Kad sam se jutros probudila i išla na posao, ispred zgrade je bio kamion, kabina je bila skroz prevrnuta. Automobil je skroz smrskan – rekla je kratko za 24sata.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije