Hajdaš Dončić:

Croatia Airlines za tri tjedna u privatizaciju

'08.08.2013., Jastrebarsko - Na zadnjem danu Jaskanskih vinskih svecanosti odrzano je natjecanje Kotlovina show. u natjecanju su sudjelovali i ministri Mihael Zmalovic i Sinisa Hajdas Doncic. Photo: G
'Grgur Zucko/PIXSELL'
08.09.2013.
u 20:40

Ako kupac bude izvan Europske unije, može mu se prodati udio do 49 posto, dok se kupcu iz Europe može prodati cijela tvrtka – najavio je ministar.

Za dva do tri tjedna krenut će se u privatizaciju ili dokapitalizaciju Croatia Airlinesa, najavio je jučer nadležni ministar Siniša Hajdaš Dončić pripremajući uz kolegu Mihaela Zmajlovića kotlovinu u sklopu Jaskanskih vinskih svečanosti.

– Ako kupac bude izvan Europske unije, može mu se prodati udio do 49 posto, dok se kupcu iz Europe može prodati cijela tvrtka – najavio je ministar.

Kazao je i kako će u ponedjeljak biti uručena građevinska dozvola za rekonstrukciju Plesa koja će početi na proljeće.

>>NHS o najavama prodaje Croatia Airlinesa: Što je sljedeće?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije