O Schwarzeneggeru

Arniejev muzej zove ljubitelje mišića

Arnold Schwarzenegger
arhiva VL
29.07.2011.
u 11:44

Oko tisuću eksponata koji svjedoče o Arniejevu bodibilderskom, filmskom i političkom dijelu života smješteno je u ambijent kojem se nastojao vratiti autentičan izgled

Da se Arnolda Schwarzeneggera njegov rodni Thal ipak nije odrekao, dokazuje izložba koja se sutra, upravo na njegov 64. rođendan, otvara u Arniejevu muzeju! Riječ je zapravo o Terminatorovoj rodnoj kući šest kilometara udaljenoj od Graza, koja će u 10 sati otvoriti svoja vrata obožavateljima dugo godina najpopularnije mišićne mase s filmskih ekrana 20. stoljeća...

Oko tisuću eksponata, koji svjedoče o Arniejevu bodibilderskom, filmskom i političkom dijelu života, smješteno je u ambijent kojem se nastojao vratiti autentičan izgled, uključujući i njegove prve utege. Arnie se prije 43 godine sa 20 dolara u džepu odselio u SAD, gdje se proslavio ulogama superjunaka, dižući rejting bodibildingu. No nije sačuvao obitelj na okupu – suprugu Mariju Shriver iz Kennedyjeve obitelji i četvero djece... Čak mu je bolje od toga išla politička karijera: bio je guverner Kalifornije sedam godina. Više od toga o “austrijskom hrastu”, kako su ga zvali, svjedoči izložba u rodnome mjestu na koju u subotu ipak neće doći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije