Vukovarska

Dan otvorenih vrata Goethe-Instituta Kroatien

mentalgassi
\"
20.04.2012.
u 16:57

Sajam knjiga, dizajniranje platnenih torbica, kazališni, filmski i glazbeni sadržaji kao i cijeli niz drugih iznenađenja – cjelodnevni raznolik program za svaku dob bez obzira na znanje njemačkog jezika

Goethe-Institut Kroatien održava Dane otvorenih vrata i proljetne fešte u subotu 21. travnja od 11 sati u Ulici grada Vukovara 64.  Za otvaranje će se pobrinuti cirkuska skupina Cirkorama sa svojim show-programom 'NEMa DILEMA'.

Sajam knjiga, dizajniranje platnenih torbica, kazališni, filmski i glazbeni sadržaji kao i cijeli niz drugih iznenađenja – cjelodnevni raznolik program za svaku dob, bez obzira na znanje njemačkog jezika. Svi koji žele saznati koliko dobro vladaju njemačkim, dobit će priliku da to učinite u opuštenoj atmosferi te da nakon toga dobiju savjet kako nastaviti vježbati i razvijati svoje jezične vještine. Za kraj dana je predviđeno predstavljanje berlinskog umjetničkog kolektiva Mentalgassi i glazbeni program.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije