Madonna će pet mjeseci ranije dobiti stalno skrbništvo nad Davidom

madonna-txt.jpg
import
23.10.2007.
u 12:51

Madonna ovih dana očekuje odluku o trajnoj dodjeli skrbništva nad usvojenim Davidom Bandom i to pet mjeseci ranije nego što je očekivala. Pop-kraljica idući će se mjesec pojaviti na sudu, kako bi se analizirao život dvogodišnjega Davida pod njenim privremenim skrbništvom.

Očekuje se i saslušanje koje bi konačno trebalo Madonnu i Guya učiniti legalnim Davidovim roditeljima. Udruge za zaštitu ljudskih prava tvrde, pak, da je slavnom paru progledano kroz prste radi njihova utjecaja i popularnosti te ističu da Madonna po zakonu mora odraditi 18 mjeseci privremenoga skrbništva, a tek se nakon toga može raspravljati o trajnome.

Još je prošlog mjeseca objavljeno da Madonna može očekivati trajno skrbništvo nad Davidom jer je djelatnik malavijske socijalne službe Simon Chisale posjetio njenu obitelj i ostao oduševljen onim što je vidio. Chisale je proveo tri dana s Madonnom, njenim suprugom i djecom i zaključuio da se u takvom okruženju David zaista osjeća kao kod kuće.

Dodao je da Madonna i Lourdes s Davidom razgovaraju na njegovom materinjem jeziku, a on se navodno jako dobro uklopio u novu obitelj.

(A.Be.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije