Uskoro u kinima

Rimu, s ljubavlju - novi film Woodyja Allena

film, Rimu, s ljubavlju, Woody Allen
arhiva VL
22.09.2012.
u 16:06

U ovoj romantičnoj komediji j uloge tumače: Woody Allen, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penelope Cruz, Judy Davis...

U čarobnom smo Rimu. Upoznajte radnika koji se budi kao velika zvijezda, arhitekta koji se vraća u mladost i ulicu u kojoj je živio kao student, mladi par na medenom mjesecu, frustriranog režisera opere koji dolazi upoznati zaručnika svoje kćeri i slučajno otkriva nevjerojatno darovitog pjevača. Novi film Woodyja Allena Rimu, s ljubavlju u naša kina stiže u četvrtak, 27. rujna.

To je romantična komedija u kojoj uloge tumače: Woody Allen, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penelope Cruz, Judy Davis...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije