Za male i velike

Prijedlog za subotnji ručak koji će vas stajati tek 50-ak kuna

pizza
Foto: Ivana Ivanović/PIXELL
17.01.2014.
u 12:03

Za ovo jelo potrebno vam je oko 50 kuna i 35 minuta za pripremu

SASTOJCI: Tijesto za pizzu, pire od rajčice, 100 gr šampinjona (svježih), malo brašna, maslinovo ulje, tikvice, origano, glavica luka, češnjak, sol, papar, gorgonzola

PRIPREMA: Tijesto za pizzu ostavite da odstoji, premijesite dva puta pa oblikujte prema podlozi za pečenje. Začinite pire od paradajza s malo šećera, soli, papra, češnjakom i po volji čilijem. Premažite njime pizzu, na to složite na ploške narezane šampinjone i tikvice, izmrvite mozzarellu, a rubove premažite maslinovim uljem. Pecite 20 minuta na 180 stupnjeva. Pospite origanom i poslužite.

>>Prijedlog za subotnji ručak: Lazanje s četiri sira i ljutim kobasicama

Komentara 1

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
08:01 18.01.2014.

Skoro sve si lijepo navela ali kako se pravi to tijesto za picu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije