Ljetni ručak

Prženi ravioli punjeni povrćem

prženi ravioli
Foto: Thinkstock
27.06.2014.
u 12:00

Priprema će trajati oko 45 minuta, a za ovaj obrok bit će vam potrebno oko 60 kuna

Za nadjev: 250 g mljevenog mesa, tikvice, kopar, češnjak, luk, mrkva

Za tijesto: 400 g brašna, 3 jaja, malo ulja, sol, maslac

PRIPREMA: Umijesite tijesto od navedenih sastojaka pa ga ostavite u hladnjaku da odstoji u foliji. Razvaljajte i izrežite na kvadratiće. Nadjev pirjajte kratko na maslinovu ulju pa njime punite raviole. Upotrijebite kalup da ih dobro stisnete. Pržite ih, ocijedite pa servirajte uz umak od jogurta, vlasca i češnjaka

>>Isprobajte ovaj jednostavan recept i napravite riblje pljeskavice

>>Jednostavno i ukusno: Provjerite recept za pravu buzaru!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije