Drukčija tuna

Zašto ne bi zimski jelovnik pomiješali s hranom Mediterana?

tuna
Foto: Thinkstock
20.02.2014.
u 13:33

Za carpaccio od tune trebat će vam 100 grama te ribe, malo maslinova ulja i začina

Sastojci:

100 g svježe tune, 20 ml maslinova ulja, 50 ml limunova soka, 20 g kopra, 50 g koromača, 10 g raznih začina, 10 g peršina, sol, papar

Priprema:

Svježu tunu posoliti, popapriti, umotati u prozirnu foliju i staviti u zamrzivač da se zaledi. Koromač nasjeckati jako tanko, a zatim začiniti sa soli, paprom, maslinovim uljem, začinima i peršinom. Zamrznutu tunjevinu što tanje nasjeckati i posložiti na tanjur.

Preko nje staviti začinjeni koromač. Na kraju poprskati maslinovim uljem.

>>Ovo morate jesti dvaput tjedno da smanjite rizik od infarkta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije