Povodom dvadeset godina uspješnog rada, žena koja je sa svojim timom pripremila čak sedam milijuna jela u Hrvatskoj i Europi predstavlja ovaj nesvakidašnji gastro vodič. U kuharici nećete naći obična jela poput vinskog gulaša ili graha, ova kuharica predstavlja nešto novo na ovim prostorima.
Ciljana publika ove kuharice su mladi i moderni ljudi koji nemaju puno vremena i nisu najvještiji u kuhinji, a žele pripremiti atraktivna i egzotična jela te tako zadivite svoje prijatelje, ali i pružiti nešto novo svojim okusnim pupoljcima.
Kuharica je nastala na prijedlog chefa Petra Pavlovića koji je godinama edukator osoblja Catering Lisak. On tvrdi da su ih godine iskustva, mašta, ambicioznost, ali i samokritičnost dovele do visokog nivoa kvalitete i prepoznatljivosti. Mladen Križanović je u svojim receptima inspiriran japanskom kuhinjom jer je tamo sudjelovao u edukaciji, te naglašava da ni jedno jelo nije tipično za naše područje pa zato treba biti otvoren prema novim okusima i jelima.
Ana Lisak je poručila kako su ovom kuharicom ljudima htjeli olakšati svakodnevicu dajući im gastro vodič za pripremu nekih novih jela koje će sigurno zavoljeti. Sigurni smo da će ova kuharica steći svoju popularnost, pogotovo kod milenijalaca.
Neke od namirnica za recepte iz kuharice možete pribaviti na trešnjevačkoj tržnici, a za neke ćete morati u specijalizirane dućane zdrave prehrane.