10 najvećih diva Hrvatske

Alka o Mamiću: Da nije nogometni mag, sigurno bi bio Mišo Kovač

Alka Vuica
Foto: Screenshot
1/3
16.10.2015.
u 16:22

U današnjem svijetu svaka druga osoba se proglašava divom i odjednom baš svi imaju karizmu, a upravo ovim fenomenom bavi se urnebesno zabavna emisija RTL-a, „10 najvećih diva Hrvatske“.

Od istinskih glazbenih diva koje su svojim djelovanjem zadužili hrvatsku umjetnost, preko diva koje su to samo u svojim mislima, do onih koji se pred upaljenim kamerama ponašaju poput primadone – svi se nalaze u zabavnom odbrojavanju uz stručne i zabavne komentatore – Alku Vuicu, Tinu Katanić, Maju Šuput, Ivana Šarića, Slavena Leticu i mnoge druge.

Tako je Alka rekla da Zdravko Mamić nije sportski mag, sigurno bi bio roker ili Mišo Kovač, a Slaven Letica dodijelio mu je titulu suvremenog Čaruge! Mnogi komentatori su se obrušili i na Bornu Rajić koja se našla na ovoj listi, rekavši da ljudi s previše novca i slobodnog vremena imaju tendenciju postati, u krajnju ruku, čudni! Iako su i Mamić i Borna 'zaslužili' tek 10-to i deveto mjesto ove top liste, Jacques Houdek je osvanuo na visokom petom mjestu, a bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović na četvrtom. Kome su pripala prva tri mjesta te mogu li Mamić i Kerum kao 'wannabe' dive zasjeniti, recimo, Josipu Lisac, Terezu Kesoviju i druge glazbene ikone, doznajte u jedinstvenom pregledu „10 najvećih diva Hrvatske“ danas u 20 sati, na RTL-u!

>>Voljela bih malo podići lice, ali još me strah. Nisam luđakinja koja misli da se može zaustaviti starenje

>>Alka Vuica i Karma duetom promoviraju turizam grada Umaga provokativnim spotom

Komentara 2

TO
Tomislavgrad.Omolje
09:58 18.10.2015.

E baš se ona našla komentirat Mamića, baš ona koju je povalilo pola jugoslovenski estradnjaka.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:17 19.10.2015.

Alka o Mamiću: Da nije nogometni mag, duša, srce i gazda hrvatske svetinje, sigurno bi bio Mišo Kovač, Franjo Tuđman, Vladimir Zagorec, Ante Gotovina ili Branimir Glavaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije