samo humanitarni rad

Angelina Jolie ne posvaja dijete s Haitija niti je to planirala

angelina jolie
pixsell
12.02.2011.
u 10:18

Glasnogovornik glumice potvrdio je da se Angelina nikada nije ni srela s navodnom djevojčicom koju je trebala posvojiti, već na Haitiju samo humanitarno djeluje, piše Daily Mail

Angelina Jolie i Brad Pitt ušutkali su glasine da će posvojiti još jedno dijete s Haitija. Naime u posljednje vrijeme pisalo se da je par koji ima troje posvojene i troje biološke djece, u zadnjem stadiju posvojenja djevojčice Lean, no glasnogovornik glumice to je negirao, piše Daily Mail.
- U tim glasinama nema ni trunke istine. Jedino na što je gospođa Jolie trenutno fokusirana je da na bilo koji način humanitarno pomogne djeci s Haitija. To je razlog glumičinih pregovora s vladom i nevladinim organizacijama na Haitiju, a netočno je da se Angelina ikada susrela s navodnom djevojčicom koju je trebala posvojiti - tvrdi glasnogovornik Adam Waldman.
Glumici je bilo važno da se lažne tvrdnje o posvojenju ušutkaju kako njima ne bi bili povrijeđeni osjećaji njene djece ili na bilo koji način ometan njen humanitarni rad na Haitiju.

  1. Izvorni tekst pročitati ovdje.

 

Ključne riječi

Komentara 1

RR
red_rad_disciplina
11:11 12.02.2011.

dakle ima 3+3+1=7 eto još 4 i može osnovat FC Brangelin, imao bi klub sve čak i strance

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije