Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio prepisku

Baka Prase htio doći do Đokovića, njegova supruga Jelena brutalno ga otkantala

Foto: Instagram
1/9
13.01.2021.
u 19:00

Baka Prase je htio iskoristiti priliku za fotografiranje s Novakom Đokovićem koji je tada bio u Srbiji, a do tenisača je namjeravao doći preko njegove supruge Jelene kojoj je poslao poruku.

Popularni srpski YouTuber Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, podijelio je sa svojim pratiteljima jednu anegdotu s početka svoje karijere. Naime, Baka Prase je htio iskoristiti priliku za fotografiranje s Novakom Đokovićem koji je tada bio u Srbiji, a do tenisača je namjeravao doći preko njegove supruge Jelene kojoj je poslao poruku.

-Znam da je ovo 'big deal', ali postoji li šansa da se slikam s Noletom u nekom trenutku? To bi bio hit, jer ja sam sad broj jedan na YouTubeu, a on u tenisu- napisao je YouTuber pa dodao kako Novaka često viđa u restoranu.

Foto: imdb

- Razmišljao sam postoji li šansa da se fotografira u mojoj trenirci, ali prihvatio sam da to neće ići. Ali ideja mi je da se slikamo-  napisao je tada Jeleni u poruci, a ubrzo je stigao i Jelenin odgovor.

- Ha, ha, ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji Youtuber, bravo. To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvijek motrim mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrijednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju s onim u što mi vjerujemo. Ti si izabrao promovirati materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate- odgovorila mu je supruga Novaka Đokovića.

Komentara 15

AS
Assay
19:36 13.01.2021.

Jel ovo Večernji.hr ?

Avatar Zzzz
Zzzz
19:46 13.01.2021.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih i moraju platiti ratnu štetu, bez toga nikada neće biti mira, sve drugo su priče za malu djecu.

Avatar Cornelius
Cornelius
20:02 13.01.2021.

Zzzz, to kaj ti očekuješ možeš očekivati od ljudi, ne i od zapadnoturske stoke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije