snob i u životu

Boycie želi deložirati popravni dom zbog krađe viskija

Boycie (1)
09.08.2012.
u 20:59

Provala u obiteljski dom Challisovih dogodila se u vrijeme dok se sa svojom glamuroznom suprugom Carol odmarao na Havajima

Boycie, zvijezda BBC-jeva sitcoma Mućke, ušao je u televizijsku povijest kao diler polovnih vozila koji za svakog tko u džepu ima funtu manje od njega misli da je seljačina. Ovih dana, glumac John Challis koji ga je tako uspješno utjelovio, mogao bi biti optužen da je uspješno oživio snobovsku karakternu notu svojeg lika.

Naime, nakon glumčeva apela policiji u pitoresknom seocetu Adfortonu u engleskom Herefordshireu obližnjem popravnom domu prijeti zatvaranje. U vrijeme dok se glumac sa svojom glamuroznom suprugom Carol odmarao na Havajima, u njihov raskošni dom provalila su dvojica mladih izgrednika koji žive u pedesetak metara udaljenom domu te se udaljila sa svojim plijenom - bocom raritetnog viskija.

Na sastanku lokalne zajednice koji je po hitnom postupku zatražio sam John Challis, glumac je povišenim tonom tumačio kako je dom na potpuno pogrešnom mjestu te je zatražio hitnu dislokaciju na “prikladnije mjesto”, točnije, što dalje od njegova praga. Usput je očitao lekciju osoblju doma: - Reći da ta djeca nisu bila zanemarivana upravo je nevjerojatno - kazao je vidno iznervirani glumac i pritom ustvrdio da se osjeća “tjeskobno i uplašeno jer je njihova seoska idila uništena”. Čak i od jednog Boycieja previše.

Ključne riječi

Komentara 8

DJ
djakputnik
07:55 10.08.2012.

Kao da čitam priču o novokomponovanim hrvatskim tajkunima. Stara tema: opanak-cipela!

EL
elh
08:06 10.08.2012.

A po čemu novinar koji piše članak ima za pravo ocjenjivati što je moralno ispravno? Ako se netko osjeća nelagodno pored neke ustanove - ima pravo to reći. i ja bih se jednako osjećao da živim u krugu gdje takvi "operiraju".

OB
-obrisani-
12:04 10.08.2012.

Legenda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije