Nova uloga

Dok je kći kritizira, Nikolina Pišek zaigrat će u našoj Šeherezadi

pišek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
02.05.2011.
u 20:05

Kad skine profesionalnu šminku, zgodna mama otrči u kvartovski dućan po namirnice od kojih svakodnevno brižno priprema obrok za voljenu 14-godišnju kćer jedinicu Hanu

Voditeljica, dizajnerica, a odnedavno i glumica – Nikolina Pišek iz dana u dan sve je svestranija osoba. Ikona mnogih muškaraca okušala se i u pjevanju, no s tom granom umjetnosti odlučila se zauvijek pozdraviti. Nasuprot tomu, od glume ne planira dići ruke, pa će nakon završetka snimanja serije “Najbolje godine” uskočiti u jedan film za velika platna te još dva ponuđena joj nova projekta. U pretrpani glumačko-voditeljski raspored odsad će jedva ugurati tretmane ljepote na koje je navikla.

– U današnje vrijeme jako je bitno spojiti ugodno i korisno pa volim kad mi recimo uređuju kosu dok sjedim na stolcu za masažu, pod terapeutskim svjetlima, i slušam ambijentalnu glazbu – kaže “kameleonka” Nikolina. koju se u seriji “Najbolje godine” iz seksi mačke uspješno pretvorila u izobličenu alkoholičarku.

– To me je odmorilo. Uopće nisam koristila puder, nadodali bi mi bore, masnice i ožiljke. Naviknula sam na taj lik i saživjela se s njim pa mi nije bilo strano tako modra otići i do dućana. Svi su me u kvartu već znali kao takvu i nisu se čudili. Tek ponekad bi me iznenadila nečija zabezeknuta faca i pitanje: “Susjeda, tko vam je to napravio?”, pa sam morala objašnjavati: “Oprostite, dobro sam. Izašla sam sa snimanja” – prepričava Nikolina. Zadovoljna dvojnim životom koji joj pruža gluma, odlučila je nastaviti u toj umjetničkoj grani, križajući koplja s educiranim kolegama. Mnogi glumci zato će joj zavidjeti kad čuju da su joj ponuđeni domaći, ali i inozemni projekti.

Zagrepčanka od toga ne strahuje. Više od tuđeg mišljenja važno joj je mišljenje 14-godišnje kćeri Hane, njezine “životne pratilje”.

– Dosta je kritična i od nje sam dobila najviše konstruktivnih kritika – kaže zgodna mama. A kako tinejdžerica reagira na priče o maminim ljubavima, skandalima i na medijske napise?

– Budući da živimo zajedno, ona jako dobro razumije nesklad između stvarnosti i fikcije, odnosno onoga što se pojavljuje u medijima i onoga što realno jest. Razumije da na neke stvari ne mogu utjecati i da to nije po mojoj volji – kaže Nikolina te priznaje da joj je njezina “djevojčica” uvijek na prvom mjestu.

Mama Nikolina oko svoje Hane trudit će se i ubuduće iako je, kako doznajemo, već potpisala ugovor i za sapunicu Nove TV, inačicu poznatog turskog serijala o Onuru i Šeherezadi. U ljubavnoj priči, prema želji producenata, glumit će pravu zlicu.

Ključne riječi

Komentara 8

BU
budisvoj
21:33 02.05.2011.

Dizajnerica....čega....možda francuskog poljupca..

VL
vladek
07:25 03.05.2011.

Sami homići komentiraju,pa ovo je zgodna ženska,šta joj fali

TM
trade_mark
17:37 03.05.2011.

glumit će neku bimbo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije