Ljubav je na selu

Ines: Zaboravila sam da u Bosni žena mora biti podložna muškarcima

Foto: RTL, Facebook
1/7
03.03.2020.
u 18:30

Hakija me izbacio zbog moje iskrenosti. Jako sam mu to zamjerila jer sam tada bila jako bolesna, imala sam želučanu virozu pa je tom odlukom pokazao da nije čovjek jer ja u bolesnom stanju ne bih poslala kući niti neprijatelja, a kamoli prijatelja, rekla je Ines.

Farmer Hakija iz Konjica sa svog imanja prvu je poslao Ines Petrić, kojoj je ovo već peti put da sudjeluje u showu "Ljubav je na selu".

- Ines, ugodno mi je s tobom, smatram te velikim frendom, rekao joj je Hakija, ali Ines mu je rekla da je zaboravila da u Bosni žena mora biti podložna muškarcima i pokorno slušati. - Ja ne znam o čemu ona priča i odakle joj takva ideja da sam ja takav - branio se Hakija. Ines smatra da Hakija ima težak karakter i da nije spreman na kompromis s partnericom.

1/12

- Hakija me izbacio zbog moje iskrenosti. Jako sam mu to zamjerila jer sam tada bila jako bolesna, imala sam želučanu virozu
pa je tom odlukom pokazao da nije čovjek jer ja u bolesnom stanju ne bih poslala kući niti neprijatelja, a kamoli prijatelja ili poznanika - rekla je Ines za RTL. Hakiji se zahvalila na gostoprimstvu i žao joj je što nije u njoj prepoznao iskrenu osobu i što nije shvatio njezin smisao za humor i zbog toga su se među njima stvorile trzavice, zaključila je Ines.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
ante00
19:04 03.03.2020.

Ubosni.

ME
medvedgrad
18:59 03.03.2020.

Pa taj Konjic nije u Bosni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije