iznervirala ga je

Ipak sve nije savršeno? Došlo je do prve velike svađe Tomislava i Stele: 'Osramotio me pred ljudima!'

Foto: RTL
1/7
01.06.2022.
u 19:20

Dan na farmama obilježit će nove svađe, ali i razgovori farmera s damama kako bi bili sigurni u svoju odluku prije izbacivanja

Milan i dame krenut će na jahanje, a Damir će, nakon spoja s Nikitom, na piknik povesti i Josephinu koja će mu zamjeriti da je u njezinu društvu još uvijek malo zatvoren.

I Kruno će biti prilično nesiguran u svoju odluku pa će, sa suzama u očima, poručiti svojim damama da bi se volio nastaviti družiti s njima, no dan će ipak završiti u društvu Ines i iznenaditi je jednim neočekivanim priznanjem.

Na jugu Hrvatske i dalje će biti burno… Kata i Branka svim se snagama bore za Ivinu naklonost, a sredstva se više ne biraju.

''Ulazim u kuću i nalazim je na Ivi golu golcatu. Kad je čula da ulazim, još je uspjela uzeti ručnik, ali ja tada nisam imala kameru. Brzo sam se vratila u drugu kuću po kameru. Ja u životu nisam doživjela šok veći'', Kata će prepričavati uzrujano, dok će se Branka pravdati.

A Tomislavove djevojke isplanirat će savršen izlazak – posjet lunaparku, no njihov će farmer biti sve samo ne raspoložen pa će večer obilježiti njegovo prigovaranje, a posebno će ga iznervirati dobar odnos Stele i Marine koje nisu krile da se odlično zabavljaju.

''Osjećala sam se neugodno, osramotio me pred ljudima'', poručit će Stela koja ga ovaj put neće toliko braniti.

VIDEO>>Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije